Alles over tennis in Nederland! Lees online  |  Afmelden
KNLTB
 
MijnKNLTB nieuwsbrief
2 oktober 2015
Compilatie Zwitserland - Nederland
Het Nederlands Davis Cupteam speelt volgend jaar in de Europees/Afrikaanse zone van de Davis Cup. Het team van Jan Siemerink kon niet voor een stunt zorgen tegen Zwitserland, dat in eigen huis met 4-1 won van Nederland.
 
Bekijk de compilatie
 
 
 
 
KNLTB ontwikkelt unieke ClubApp
De KNLTB lanceert begin 2016 de KNLTB ClubApp waarmee verenigingen de binding met hun leden kunnen versterken en de betrokkenheid van leden bij hun verenigingen kunnen versterken.
 
Meer weten?
 
 
 
 
Enquête blessurepreventie
Wist je dat het hebben van een blessure de voornaamste reden is om te stoppen met tennissen? Dit is zonde, want veel blessures zijn te voorkomen. Wil je in dit kader een korte enquête over het belang van blessurepreventie en de rol van de KNLTB daarin invullen? Alvast bedankt!
 
Naar de enquête
Geef je mening, meld je aan voor het Ledenpanel
Ben je tennislid? Heb je bepaalde wensen en ideëen over tennisgerelateerde zaken? En wil je jouw stem laten horen? Meld je dan aan voor het Ledenpanel van de KNLTB. 
 
Meld je aan
 
Rolstoeltennissers gaan voor wereldrecord
Als kick-off voor hun Paralympisch traject richting Rio 2016 gaan Jiske Griffioen, Maikel Scheffers, Diede de Groot en Ruber Spaargaarden een wereldrecordpoging ondernemen: 26 uur non-stop tennissen.  
 
Meer info
 
 
Nederlands meisjesteam in Junior Fed Cup Finals
Het Nederlands meisjesteam, met Suzan Lamens, Isolde de Jong en Merel Hoedt, speelt in Madrid vier groepswedstrijden in de Junior Fed Cup Finals. Groepstegenstanders zijn Tsjechië, Australië en Argentinië.
 
Lees meer
 
 
Wie is het Sporttalent van het Jaar 2015?
Dit jaar wordt de verkiezing voor Sporttalent van het Jaar voor de tweede keer gehouden. Met deze verkiezing wil Fonds Gehandicaptensport de breedtesporters met een handicap in het zonnetje zetten en hun persoonlijke verhalen delen met heel Nederland.
Meer info
Droom jij van deelname aan het ABN AMRO World Tennis Tournament?

Clubkampioenen maken kans om samen met Jesse Huta Galung te dubbelen tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament (8 t/m 14 februari 2016). Toernooidirecteur Richard Krajicek stelt een wildcard beschikbaar. Tot en met eind december kunnen clubkampioenen zich aanmelden voor de voorrondes. 

Meld je aan
 
Volg de KNLTB op Twitter
Altijd op de hoogte blijven van wat er op tennisgebied gebeurt in Nederland? Volg de KNLTB op Twitter en je hoeft niets meer te missen!
Volg ons
Met je hele vereniging naar de AFAS Tennis Classics? Doe mee aan de busactie!
Altijd al eens met clubgenoten willen kijken naar de tenniskampioenen van weleer? Via Tennisevent by Eltingh Haarhuis is het mogelijk om met de hele vereniging per bus van en naar het evenement te worden gebracht.
Meer info
 
Resultaten European Seniors Club Championships
Van 13 t/m 26 september vonden de European Seniors Club Championships plaats in het Spaanse La Manga. Acht Nederlandse teams reisden af naar Spanje en speelden mee in de leeftijdsgroepen 35+ t/m 70+.  
 
Bekijk de resultaten
Zilver en brons voor veteranen op WK Super-Seniors
De Nederlandse mannen categorie 70+ hebben op het WK Super-Seniors een zilveren medaille gewonnen. Evenals de Nederlandse vrouwen 70+. Het Nederlands team in de categorie 65+ won brons in Kroatië. 
 
De uitslagen
 
Schrijf je in voor de opleiding tot tennisleraar!
De Nederlandse opleidingen tot tennisleraar behoren tot de beste ter wereld. Er zijn maar weinig landen waar zoveel tennisleraren betaald aan het werk zijn als in Nederland. Om aan de slag te gaan als tennisleraar bij een bij de KNLTB aangesloten vereniging heb je een licentie nodig. Belangstelling? Meld je dan nu aan!
Schrijf je in
Partners