online lezen  |  afmelden
Knltb
10 januari 2019
Hoe vaak gaat jouw kind dit jaar de baan op?
Beste ouder van , 
2019 is van start gegaan en dat betekent ook een nieuw jaar vol met tennis voor jouw kind. Competities, toernooien, tennistrainingen, het Menzis Tenniskids Feest, kortom geen enkele reden om niet de baan op te gaan! Om jou op de hoogte te houden van het laatste nieuws rondom Tenniskids ontvang je acht tot tien keer per jaar deze speciale Tenniskids nieuwsbrief voor ouders.

Het kan zijn dat je ook altijd onze maandelijkse KNLTB nieuwsbrief ontving. Omdat wij jou graag zo relevant mogelijke informatie willen sturen, ontvang je deze nieuwsbrief vanaf heden niet meer. Alles wat je moet weten over Tenniskids vind je namelijk in deze nieuwsbrief. Mocht je de KNLTB nieuwsbrief toch graag (blijven) willen ontvangen, klik dan onderin deze nieuwsbrief op 'Afmelden'. Vervolgens kan je jouw voorkeuren voor de ontvangst van nieuwsbrieven aanpassen op de pagina die wordt geopend. Als je zelf ook tennist en bent aangemeld voor de KNLTB nieuwsbrief dan blijf je deze nieuwsbrief natuurlijk gewoon ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Team Tenniskids
Wijzigingen competitie en toernooien in 2019
Speelt jouw kind competitie en toernooien? Wedstrijden spelen motiveert en daagt uit. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen meer wedstrijden spelen, ze sneller beter worden, met meer plezier op de baan staan en tennis leuker vinden. Om nóg meer kinderen met nog meer plezier wedstrijden te laten spelen gaan we dit jaar het wedstrijdaanbod voor de jeugd verbeteren en versimpelen. Ook laten we het beter aansluiten op de wensen van jouw kind en van jou als ouder. Wil je weten wat er allemaal gewijzigd is?
Bekijk de wijzigingen
Spelregels rood, oranje en groen
Sta je als ouder langs de baan en weet je soms niet helemaal meer hoe het met de puntentelling zit? En hoe zat het ook al weer met het Beslissend Punt Systeem? Alle spelregels kun je nalezen op onze site.
Bekijk regels
Tenniskids Blauw
Heb jij of ken jij kinderen in de leeftijd 4 tot 6 jaar voor wie tennis echt wat zou zijn?! Speciaal voor deze allerjongsten is er Tenniskids Blauw! Met leuke en simpele oefeningen ontwikkelen kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden. Interesse? Informeer bij jouw club of een tennisclub in de buurt naar Tenniskids Blauw!
Bekijk video
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook