online lezen  |  afmelden
Knltb
20 december 2018
Beste ,

Het aftellen tot het nieuwe jaar is begonnen. Met veel plezier kijken we terug op 2018, een prachtig tennisjaar! In deze laatste nieuwsbrief informeren we je over de nieuwste activiteiten op het gebied van G-tennis. Zo kun je lezen over het NK G-Tennis 2019 en blikken we terug op enkele leuke evenementen en succesverhalen van diverse verenigingen.

We wensen je fijne feestdagen en een sportief 2019!
NK G-Tennis 2019
Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 vindt het Nationaal Kampioenschap G-Tennis plaats bij Tulip Tennis Centre in Hilversum. Noteer dit weekend dus alvast in je agenda! Meer informatie over onder andere de inschrijfprocedure volgt in een speciale nieuwsbrief met informatie over het evenement. 
G-padel bij TV Elckerlyc gaat als lopend vuurtje door stad
Wat ontstond als een leuk idee op een verjaardag, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig padelaanbod voor mensen met een beperking. Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc uit Purmerend ontvangt wekelijks een groep enthousiaste G-padelspelers. “De wens is dat zij uiteindelijk écht een volwaardig lid worden van onze club en zich helemaal thuis voelen”, droomt voorzitter en padeltrainer Jeroen Havinga.
Lees verder
Stichting Pole Position
Stichting Pole Position vervult de wens van mensen met een verstandelijk beperking (hun helden) om het sportevenement van hun dromen bij te wonen. Wedstrijden waar zij graag een keer bij willen zijn en daarmee onderdeel uit kunnen maken van de sfeer en beleving. Zondag 25 november draaiden ze de rollen om. De helden gingen niet naar de sporters toe, maar de sporters kwamen naar de helden. Racketcentrum Houten was die dag het decor van de 1e Pole Position Tennisdag. Onder toeziend oog van Robin Haase én Thiemo de Bakker hebben onze helden hun talent getoond.
Meer informatie
G-tennis bij T.V. de Cromme Bal in Krommenie
Op 20 oktober stond bij TV De Cromme Bal in Krommenie voor de vijfde keer het Open G-tennistoernooi op het programma. Terugblikkend op de lustrumeditie realiseert Ellen Bakker zich dat het alweer zes jaar geleden is dat ze aan het bestuur van de vereniging voorstelde om G-tennis op te starten. “En eigenlijk groeit het alleen maar!”
Lees verder
Oudetennisballen.com: ‘Meer oude ballen, meer G-Tennis’

Oudetennisballen.com is een organisatie die gebruikte tennisballen door heel Nederland en België inzamelt. Voor elke ingezamelde tennisbal reserveren ze een bedrag dat ten goede komt aan het indoor G-tennis. Momenteel zijn zij op zoek naar een tennisvereniging in Nederland, waar door budget technische redenen de G-tennissers stoppen in de winter, maar hopelijk met de steun van Oudetennisballen.com kunnen doortennissen!

Kan jouw vereniging de steun van Oudetennisballen.com goed gebruiken? Lees dan snel verder via het artikel op onze website of neem contact op via: info@oudetennisballen.com.

Lees meer
Terugblik op G-tennis evenementen
De afgelopen periode zijn er bij diverse verenigingen G-tennis activiteiten geweest. Wil je zien hoe leuk en gezellig deze evenementen waren? Klik dan snel op de bijgevoegde linkjes:

Haal meer uit de samenwerking met Special Heroes!
Sinds 2015 werken de KNLTB en Special Heroes samen met als doel om kinderen en jongeren met een verstandelijke- en auditieve beperking en/of met gedragsproblemen aan het tennissen te krijgen. Inmiddels worden er al op meer dan 15 scholen uit het speciaal onderwijs tennislessen verzorgd in samenwerking met een tennisvereniging uit de buurt. Wil je als club samenwerken met een school (speciaal onderwijs) bij jullie in de buurt of wil je meer informatie over het programma Sport Heroes neem dan contact op met de regionale Special Heroes projectleider in jouw regio via de website van Special Heroes Nederland.  
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook