online lezen  |  afmelden
Knltb
27 oktober 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Prinses Laurentien op KNLTB Jaarcongres
Heeft jouw club zich al aangemeld voor het KNLTB Jaarcongres op zaterdag 24 november in Nieuwegein? Dit inspirerende evenement voor je club mag je niet missen. Naast topspreker hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder kunnen we ook filantroop van het jaar Prinses Laurentien verwelkomen op het KNLTB Jaarcongres. Zij zal de aanwezige bestuurders meenemen in het belang van het betrekken van jeugd bij de besluitvorming op de club.

Heb je je nog niet aangemeld voor het KNLTB Jaarcongres? Doe dit dan voor 10 november via de voorzitter of secretaris van jouw club! Hij/zij kan 4 personen aanmelden. Bij de aanmelding kun je kiezen uit diverse interessante kennissessies.
Lees meer
 
Succesvol communiceren met jeugd, hoe doe je dat?
Hoe kan je met communicatie succesvol zijn om de jeugd enthousiast te maken voor tennis en betrokken te houden bij de club? Martin van Berkel laat in een kennissessie tijdens het KNLTB Jaarcongres op een inspirerende wijze de kansen zien van het benutten van social media en andere communicatie voor de vereniging. Tijdens deze kennissessie wordt kort stil gestaan bij de strategische keuzes en is er aandacht voor concrete handvatten en aansprekende communicatievoorbeelden van sportverenigingen.
Aanmelden en meer info
 
 
Een wachtlijst voor vrijwilligers
Een wachtlijst voor vrijwilligers. Een ideaalbeeld voor elke club. Als bestuurder of commissielid heb je immers vaak leuke ideeën om de vereniging verder te helpen.
Maar wie gaat dit allemaal uitvoeren binnen de vereniging? Daarvoor zijn veel ‘handjes’ nodig. Het liefst van zoveel mogelijk leden uit verschillende doelgroepen en dus ook van jeugdleden. Tijdens het KNLTB Jaarcongres biedt deze kennissessie je praktische tips, inzichten en succesverhalen die je helpen bij het vinden van vrijwilligers voor je vereniging!
Aanmelden en meer info
 
Heel Twente loopt elk jaar uit voor het teamtoernooi bij TC Lonneker 
Het teruglopende aantal deelnemers aan tennistoernooien; het is een trend die de KNLTB samen met de clubs graag wil doorbreken. Vanwege drukke agenda’s, de opgave van vaak lange periodes van beschikbaarheid en overige verplichtingen bij het spelen van toernooien, stimuleert de KNLTB de aanvraag van nieuwe toernooivormen die beter aansluiten bij de behoeften van speler. Bijvoorbeeld met de organisatie van een teamtoernooi. TC Lonneker organiseert al vijfentwintig jaar zo’n toernooivariant. En met succes, want de afgelopen jaren werd ruim voor aanvang het maximumaantal teams bereikt.
Lees meer
Het nieuwe Centre Court Magazine is uit!
Hij is er weer, het nieuwe Centre Court Magazine boordevol inspiratie voor jouw club! Afgelopen dagen viel bij alle verenigingen de derde en laatste editie van 2018 op de mat. In dit nummer richten we de blik onder meer op het komende KNLTB Jaarcongres, waar Erik Scherder een van de hoofdsprekers is. In een interview blikt de populaire neuro-wetenschapper vooruit naar het congres en legt hij nog eens haarfijn uit waarom bewegen niet alleen fysiek goed is, maar ook zo belangrijk is voor de geest.
Bekijk online
Tenniskids-spelers TV De Korrel bepalen zelf wanneer en hoe vaak zij trainen
Zelf bepalen hoe vaak en wanneer je tennislessen volgt. Het wordt de Tenniskids-spelers bij TV De Korrel bijzonder makkelijk gemaakt. Met de zogenoemde ‘flextraining’ in combinatie met een Tennis Alles-in-1-lidmaatschap hebben jeugdspelers zelf de regie in handen.
Lees meer
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook