online lezen  |  afmelden
Knltb
12 oktober 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Gouden ledenpassen voor jouw tennisvereniging?
Is jouw club een voorbeeld voor anderen? Of kent jouw club een fantastische vrijwilliger of toernooiorganisatie die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Ga dan naar centrecourt.nl/jaarprijzen en geef het uiterlijk 1 november door! De winnaar van de Vereniging van het Jaar verkiezing ontvangt gouden ledenpassen voor alle leden van de club. T.C. Domstad mocht de prijs vorig jaar in ontvangst nemen en kwam er achter wat een fantastisch 'ding' dit is voor alle leden!
Bekijk video
Maak kans op GRATIS LED-sportveldverlichting t.w.v. 30.000 euro!
Als tennisvereniging kun je óók geweldig scoren met verlichting. Zeker als dit energiezuinige LED-verlichting is, die je perfect kunt afstemmen op de activiteit op de baan. Dan gaat het energieverbruik wel héél hard omlaag! Grijp nu je kans om die sportveldverlichting bij jou langs de baan te krijgen. Doe mee met de wedstrijd en vertel waarom jouw vereniging deze sportveldverlichting moet winnen.
Doe mee!
 
Flexibiliteit en ontspanning maken starterstoernooi PVC tot groot succes
Toernooien moeten aantrekkelijker worden en vooral makkelijker te plannen zijn in de drukke agenda’s van potentiële deelnemers. PVC organiseerde daarom een starterstoernooi van één dag, waarin beginnende leden tegen mensen van hun eigen niveau spelen, de sfeer ongedwongen is en het er vooral om gaat te ervaren hoe leuk het is om wedstrijden te spelen. “We hebben ons redelijk strak gehouden aan de begin- en eindtijd, maar verder zijn we heel flexibel geweest in de tijdsplanning. In die sfeer werden er aan de lopende band dubbelwedstrijden gespeeld, het was echt heel gezellig!"


Lees meer
 
 
Subsidieregeling bouw en onderhoud sportaccommodaties 2019
In de Staatscourant van 20 juli 2018 is aangekondigd dat het Ministerie van VWS met ingang van 2019 jaarlijks een subsidiebudget beschikbaar stelt van 87 miljoen euro voor sportorganisaties. De volledige tekst is hier te lezen. Sportorganisaties komen voor een subsidie in aanmerking op het moment dat zij gaan investeren in de accommodatie of werkzaamheden laten verrichten ten behoud van de accommodatie. Mocht jouw vereniging daar plannen voor hebben dan is het goed om deze tekst alvast eens door te nemen. Zowel sportverenigingen, sportstichtingen als BV’s zonder winstoogmerk kunnen een beroep doen op deze subsidie.
Lees meer
 
 
Sinterklaascadeautje voor kinderen in Tenniskids Blauw
Biedt jouw club Tenniskids Blauw, hét lesprogramma voor de jongste jeugd van 4 tot 6 jaar, aan? Ieder kind dat in Tenniskids Blauw speelt, en ingeschreven staat in de ledenadministratie van jouw club, krijgt dit jaar van de KNLTB en TennisDirect een Sinterklaascadeau t.w.v. 20 euro. En als jouw club voor 15 november acht of meer kinderen in Tenniskids Blauw inschrijft, ontvang je ook nog een gratis Dunlop mini-netje, t.w.v. 80 euro!
Lees meer
Column Erik Poel: Met de voeten in de klei
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kijk terug op een prachtige zomer. Het mooie van mijn werk als directeur van de tennisbond is dat mijn werk deels ook mijn hobby, nee, mijn passie is. Naast de competitie ben ik bij veel toernooien geweest en zo kom ik vaak met clubs in gesprek. Zo hoor ik wat er op clubs leeft, welke uitdagingen er zijn en proef ik het enthousiasme waarmee talloze vrijwilligers hun mooie werk doen.
Lees meer
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook