online lezen  |  afmelden
Knltb
28 september 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Meld je vanaf nu aan voor het KNLTB Jaarcongres!
Op zaterdag 24 november 2018 vindt in het NBC Congrescentrum Nieuwegein het KNLTB Jaarcongres plaats. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie, is een van de hoofdsprekers en neemt het publiek mee in het belang van sporten en bewegen voor het brein. De uitnodigingen zijn vandaag naar alle secretarissen gestuurd. Meld je dus snel aan!
Meer informatie
Zwarte Tulpen: nomineer jouw club, toernooi of vrijwilliger!
Heeft jouw vereniging vernieuwende initiatieven genomen of bijvoorbeeld een succesvol project opgezet omtrent ledenwerving en- behoud, jeugdbeleid, duurzaamheid of een ander thema? Of is er op jouw club een vrijwilliger die vaak het voortouw neemt en het verdient om eens flink in het zonnetje te worden gezet? Zowel verenigingen als vrijwilligers kunnen vanaf nu tot 22 oktober worden genomineerd voor de titel Vereniging en Vrijwilliger van het Jaar. En in 2018 wordt ook voor het eerst een prijs voor het Toernooi van het Jaar vergeven!
Lees meer
 
Tennisclubs in Vlissingen organiseren gezamenlijk toernooi
Samenwerken om allemaal te kunnen overleven. Dat is de basis van het initiatief van een aantal tennisverenigingen in Vlissingen en omgeving om de handen ineen te slaan. Omdat de clubkampioenschappen van de afzonderlijke clubs nauwelijks nog voldoende deelnemers trokken om de moeite van het organiseren waard te zijn, werd besloten om met elkaar één toernooi te organiseren: de Vlissingen Cup. En dit jaar vond daarvan de eerste editie plaats.
Lees meer
 
 
Jeugd TV De Hulk tennist het hele jaar met Tennis Alles-in-1
Niet langer betalen voor elke clubactiviteit, maar jaarlijks één vaste bedrag voor alles wat de vereniging organiseert. Met die gedachte introduceerde TV De Hulk een all-in-1-lidmaatschap voor kinderen tot en met zeventien jaar. De jeugd kan rekenen op één tennisles per week, deelname aan de competitie, clubkleding en toegang tot alle activiteiten die de Hoornse club organiseert. "En dat voor een aantrekkelijk tarief", vertelt jeugdcoördinator Stefan Schoenmaker.
Lees meer
 

Terugblik op de VCL vergaderingen
De afgelopen weken hebben ruim 200 VCL's één van de 5 VCL vergaderingen in het land bezocht. Tijdens de VCL vergaderingen zijn de volgende onderwerpen besproken:

  • Evaluatie Voorjaarscompetitie 2018: cijfers en evaluatie gebruik nieuwe MijnKNLTB;
  • Harmonisatie van het aantal competitievormen: vermindering aantal competitievormen, wat leidt tot kortere reisafstanden en kleinere niveauverschillen;
  • Onderzoek 'Optimalisatie Wedstrijdkalender': sluit de huidige kalender nog aan bij de wensen en behoeften van deze tijd?;
  • Jeugdtennis: (ver)binden van jeugdspelers.

We willen graag iedereen die aanwezig was bedanken voor zijn/haar betrokkenheid en feedback. Jouw input als VCL is waardevol bij het bepalen van het beleid ten aanzien van competitiezaken.
Download presentatie
Ontvang een gratis winddoek van KNLTB-partner Gaslicht.com
Winddoeken langs de baan zijn niet goedkoop, maar kunnen wel heel nodig zijn. KNLTB-partner Gaslicht.com biedt nu een gesponsord winddoek van Dunlop (hoge kwaliteit) gratis aan en vraagt daar slechts een kleine tegenprestatie voor. Plaats de link Gaslicht.com en een banner van de energievergelijker op je clubwebsite en je krijgt het winddoek ter waarde van 300 euro toegestuurd.
Lees meer
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook