online lezen  |  afmelden
Knltb
14 september 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
24 november: KNLTB Jaarcongres
Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder is de hoofdspreker op het KNLTB Jaarcongres. Hij gaat deze dag in op het belang van sporten en bewegen voor ons brein, met name bij de jeugd. 
Het congres in Nieuwegein staat dit jaar volledig in het teken van jeugd. Het werven en behouden van jeugd is voor elke club immers een belangrijk thema. Staat 24 november al in jouw agenda? Binnenkort wordt de uitnodiging verstuurd, maar je kunt nu alvast het programma bekijken en kijken welke kennissessies je kunt gaan volgen.
Meer informatie
 
Tennis4life: Samen scoren tegen kanker
Wil je met jouw club een fantastische dag beleven, én geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding? Met Clubs4life organiseer je een toernooi waarbij iedereen wint. Een dag vol tennis, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan onderzoek naar kanker. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Fleur en Stefan organiseerden een toernooi: ‘Aan iemand die twijfelt aan het organiseren van een Clubs4life-dag, zou ik als tip geven: gewoon doen!‘
Lees meer
 
 
8&9-toernooi groeit uit tot begrip in de regio
Vorig jaar nog vertelde LTV De Merenwijk uit Leiden op Centrecourt.nl over het succes van het open toernooi voor tennisleden met speelsterkte 8 en 9. Na een succesvolle start in 2014 met 75 deelnemers had de club in 2017 al 160 inschrijvingen. Aan de editie van dit jaar deden zelfs 200 tennissers van het niveau 8 en 9 mee. “Dat is wel een beetje de max”, stelt voorzitter Jan Koppenhol. “Maar dat is ook prima. Er staat nu een geweldig evenement.”
Lees meer
 
‘Vernieuwend’ TV Poortugaal zet KNLTB ClubApp breed in en wint clinic Sjeng Schalken
Toen de KNLTB begin 2018 overstapte naar de nieuwe omgeving van KNLTB.Club, besloot TV Poortugaal om volledig mee te gaan in deze vernieuwing. Naast de keuze voor Club Professioneel maakte de Zuid-Hollandse club gebruik van de mogelijkheid om de KNLTB ClubApp te lanceren onder de leden. Op grote schaal wordt gebruik gemaakt van de vele functies, zoals het raadplegen van standen, uitslagen en programma’s, het vinden van een tennismaatje en het regelen van de bardiensten. De animo voor de ClubApp is zo groot dat TV Poortugaal, samen met TV Bokt, een clinic van Sjeng Schalken heeft gewonnen.
Lees meer

Meer kinderen op het tennispark door totaal-jeugdpakket bij TV Osdorp
Drie jaar geleden begon TV Osdorp met een nieuwe opzet van de tennislessen voor jeugd: in een totaalpakket biedt de vereniging een lidmaatschap samen met tennislessen volgens de Tenniskids-methode aan. Net als bij het vergelijkbare 'Tennis-Alles-in-1' is dit complete lidmaatschap bedoeld om kinderen vaker op de tennisbaan te hebben en zo het groepsgevoel en de binding met de club te versterken.
Lees meer
Volg live de bouw van het Nationaal Tennis Centrum
In Amstelveen wordt hard gewerkt aan de toekomst met de bouw van het Nationaal Tennis Centrum (NTC). Het samenbrengen van toptennis en breedtesport in het NTC is een belangrijke stap voor de toekomst van tennis in Nederland. Het moderne tenniscomplex ademt straks tennis, met in totaal 14 buitenbanen (gravel en hardcourt) en 14 indoorbanen.
Volg de bouw live!
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook