online lezen  |  afmelden
Knltb
5 september 2018

Tenniskids Update 1: Groene Najaarscompetitie
De Groene Najaarscompetitie gaat bijna van start. En omdat er een en ander veranderd is vragen we nog heel even of je er klaar voor bent.

De KNLTB heeft alle informatie over competitie en toernooien gebundeld op één website: MijnKNLTB.nl. Daar is de informatie over Groene Competitie aan toegevoegd, je vind er alles over indeling, standen en uitslagen. De website is gratis toegankelijk, overzichtelijk, eenvoudig en werkt prettig op desktop, tablet èn mobiel.

Mocht je onze eerdere berichten hierover gemist hebben, dan vind je hier de belangrijkste informatie nog even onder elkaar, met links naar de relevante pagina's.

  • Acccount aanmaken op MijnKNLTB.nl
  • Aanvangstijden invoeren
  • Uitnodigingen versturen
  • Vastleggen gebruiksrechten
Meer informatie en stappenplannen

Een account aanmaken op MijnKNLTB.nl
Voordat je de nieuwe omgeving kan gebruiken, moet je eenmalig een account aanmaken. Bij elk volgend bezoek onhoudt de site je inloggegevens en zo kun je jouw spelers en teams eenvoudig terugvinden.
Let op: alleen met dit account kun je inloggen bij MijnKNLTB.nl
Account aanmaken

Aanvangstijden invoeren
Het invoeren van de aanvangstijden van de thuiswedstrijden hoort bij het uitnodigen van teams. Het is belangrijk ook dat dit 8 dagen vóór de betreffende speeldag gepubliceerd is. Het invoeren van aanvangstijden is te vinden in onderstaand stappenplan.
Let op: vergeet niet op 'opslaan' te klikken anders wordt de aangepaste tijd niet verwerkt en gepubliceerd.
Aanvangstijden invoeren

Uitnodigingen versturen
Uiterlijk 8 dagen vóór de betreffende speeldag moet de VCL van de thuisspelende vereniging de uitnodigingen voor de teams op MijnKNLTB.nl hebben aangemaakt. Bekijk het stappenplan voor het uitnodigen van competitieteams.
Let op: Klik eerst op 'Opslaan' voordat je de gegevens kopieert naar alle volgende wedstrijden.

UUUUUUUUU

Uitnodigen teams
Vastleggen gebruiksrechten
Natuurlijk is het ook van belang dat alle club functionarissen en uitslagengedelegeerden de juiste rechten hebben om hun zo gewaardeerde taken uit te voeren. Wil je hulp bij het vastleggen van deze gebruiksrechten, volg dan onderstaande link voor het stappenplan.
Vastleggen gebruiksrechten
Wijzigingen wedstrijdprogramma
De afgelopen weken zijn er door toevoegingen of terugtrekkingen van teams nog veel wijzigingen doorgevoerd. Mogelijk zijn daardoor de wedstrijdschema’s van jouw teams veranderd en zijn reeds ingevoerde uitnodigingen verwijderd. Mocht je de uitnodigingen al hebben aangemaakt, controleer dan op MijnKNLTB.nl (via 'uitnodigen') of ze daar nog zichtbaar zijn. Alle wijzigingen vanaf 7 september worden per mail aan jullie doorgegeven.
MijnKNLTB.nl

Win een teamcoach!
Deze Najaarscompetitie gaan Robin Haase, Jacco Eltingh, Alex Reinders en Bart Boonstra op pad als teamcoach. Teams kunnen een teamcoach winnen die ze tijdens één van de speeldagen begeleidt en voorziet van handige tips& tricks? Klik hieronder om naar de actie te gaan.

Tenniskids Facebook
Team NL Nederlandse Loterij Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
Tenniskids.nl