online lezen  |  afmelden
Knltb
3 september 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
KNLTB ClubApp populair bij TV Bokt; club winnaar clinic Sjeng Schalken
De KNLTB ClubApp is dé app voor tennissend NL. Met de vele functies, zoals het afhangen van banen, het inzien van het programma, standen en uitslagen van competities en het vinden van een tennismaatje, kunnen leden vanuit één plek alles regelen. Het gemak zorgt voor een sterkere binding met de club en de andere leden. Voor clubs biedt de app moderne mogelijkheden om nog beter te communiceren met de leden. Die voordelen ervaart ook TV Bokt, waar maar liefst tweederde van de leden de KNLTB ClubApp heeft gedownload en velen het actief gebruiken. Daarmee is de Brabantse club, samen met TV Poortugaal, in de prijzen gevallen: ze winnen een gave clinic van Sjeng Schalken.
Lees meer
TC Hilten stoomt zichzelf klaar voor de toekomst
Klaar zijn voor de toekomst. Dat was het credo voor TC Hilten. Om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien, zijn er meer activiteiten ontplooid en is het centrum omgedoopt tot Allround Racketsport Centrum. Onlangs werden namelijk in Hilvarenbeek twee padelbanen en een beachtennisveld geopend. Bovendien heeft de club heel bewust gekozen het ledenadministratiesysteem KNLTB.Club en de bijbehorende ClubApp in gebruik te nemen. “Je moet mee gaan met de ontwikkelingen, je kunt niet stil blijven staan.”
Lees meer
 
De AH Sportactie, zo maak je er een succes van!
In september is het weer zo ver, dan staat wederom de AH Sportactie op het programma. Klanten kunnen tussen 17 en 30 september bij boodschappen sportcredits sparen en deze verzilveren door deelname aan een sportactiviteit op een vereniging in de buurt. Op deze manier kan iedereen die sportcredits heeft gespaard, gratis een sport proberen en de sfeer op een club proeven. De actie, die samenvalt met de Nationale Sportweek, is een geweldige manier om leden te werven! Veel tennisverenigingen ondervonden dat vorig jaar al.
Lees meer
 
Tennis Alles-in-1 bij VLTC Veldhoven; stabiel ledenaantal en hoge competitiedeelname
Er heerste bij VLTC Veldhoven hier en daar wat onduidelijkheid. Vooral bij de nieuwe ouders. Want waarom moeten hun tennissende kinderen apart ingeschreven worden voor de Tenniskids Kia World Tour, de Groene competitie en toernooien en zijn tennislessen niet net als bij voetbal bij het lidmaatschap inbegrepen? Om aan die verwarring een einde te maken besloot de Brabantse club in september 2017 om het Tennis Alles-in-1-lidmaatschap aan te bieden. Dat was een schot in de roos.
Lees meer

Buddytoernooi bij LTC Hofgeest laat leden kennismaken met wedstrijden én met elkaar
Op zaterdag 23 juni stond bij LTC Hofgeest het jaarlijkse Buddytoernooi voor 8 en 9-spelers op het programma. De twee buddy’s van de club hebben de taak nieuwe leden op te vangen en ze te helpen hun weg te vinden binnen de vereniging. Want voor nieuwelingen is dat soms best lastig. Het toernooi is ook een initiatief om mensen bij de club te betrekken en ook dit jaar was het weer een succes. “Iedereen was laaiend enthousiast.”
Lees meer
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook