online lezen  |  afmelden
Knltb
23 augustus 2018
Top senioren 35+ strijden in Hilversum om nationale tennistitels
Van maandag 27 augustus tot en met zondag 2 september 2018 zijn de banen van Tulip Tennisvereniging in Hilversum decor voor de strijd om de nationale enkel- en dubbelspeltitels van de Nationale Kampioenschappen Senioren 35+ outdoor (NKS). De beste senioren 35+ komen deze week in actie in de leeftijdscategorieën 35+ t/m 85+.

Deelnemers
Tennis is de grootste sport van Nederland in de leeftijdscategorie 35+. Tijdens de NKS 35+ outdoor doen 300 spelers een gooi naar de nationale seniorentitel in het enkel-, dubbel- en gemengddubbelspel. De heren strijden met elkaar in de leeftijdscategorieën 35+ tot en met 85+. De dames spelen in de leeftijdscategorieën 35+ tot en met 80+. De volledige deelnemerslijst, plaatsingen en schema's van de NKS zijn op
toernooi.nl te zien. De uitslagen van de wedstrijden zijn hier eveneens te vinden.


Aanvangstijden
Vanwege het aantal deelnemers starten de eerste partijen zondag 26 augustus om 14.00 uur. De partijen starten op maandag 27 augustus vanaf 14.00 uur. Op dinsdag tot en met vrijdag starten de eerste partijen om 14.00 uur, de avondpartijen starten vanaf 18.00 uur. De finales worden gespeeld vanaf zaterdag 1 september. Toegang is de gehele week gratis.
 
Voor meer informatie over de NKS 35+ outdoor 2018, kijk op www.knltb.nl/nks.
Over de KNLTB
De KNLTB is hét startpunt van de tennissport in Nederland en heeft de ambitie om nog meer mensen méér te laten tennissen. Er zijn ongeveer 1700 tennisverenigingen, en daarmee bijna 570.000 tennissers, aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Verder heeft de KNLTB als doel de promotie van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving. Ten slotte begeleidt de KNLTB jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen.
KNLTB.nl
Niet voor publicatie
Voor meer informatie:

Bernice Treep
Communicatieadviseur
b.treep@knltb.nl
T: 088-1302600
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook