Snippet online lezen  |  afmelden
Knltb
17 augustus 2018

Indeling Kia World Tour en
Groene Najaarscompetitie bekend

Indeling Kia World Tour
De indeling van de Kia World Tour vind je op http://tenniskids.toernooi.nl. Zoek bij ‘Clubs’ naar jouw eigen club en selecteer jouw team. Ga vervolgens naar kalender om de wedstrijden te zien. De Kia World Tour kent vijf speeldagen en start op zondag 9 september. Klik hier voor alle speeldata. 
Indeling Kia World Tour
Nieuwe website voor indeling Groene competitie
Als ouder wil je gemakkelijk en overzichtelijk informatie kunnen vinden over de competitie-indeling van je kind. Om dit te bereiken heeft de KNLTB alle informatie over competitie en toernooien gebundeld op één website. Vanaf nu is daar ook de Groene Competitie aan toegevoegd. Voor de informatie over de indeling, standen en uitslagen van de Groene competitie kan je vanaf nu terecht op: MijnKNLTB.nl. De website is gratis toegankelijk, overzichtelijk, eenvoudig en werkt prettig op desktop, tablet èn mobiel. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de nieuwe website, relevante links én handige stappenplannen. De Groene Najaarscompetitie kent zeven speeldagen en start op zondag 16 september.

De app voor de Groene Competitie vervalt
De Tenniskids app waar het programma, de uitslagen en de standen van de Groene competitie te vinden waren, komt te vervallen. Alle tennisinformatie is vanaf nu te vinden op MijnKNLTB.nl of in de KNLTB ClubApp. De KNLTB ClubApp kan je alleen gebruiken wanneer jouw club gebruik maakt van de KNLTB ClubApp. Heeft de club hem nog niet? Vraag dan wanneer ze de app beschikbaar maken voor leden zodat je hem kunt gaan gebruiken. 
Lees meer over deze nieuwe website

De uitleg van de Tenniskids kleuren
Hoe zit het nu ook alweer precies met de verschillende kleuren van Tenniskids? In deze video’s voor Rood, Oranje en Groen legt presentator Bart Boonstra het op een leuke overzichtelijke manier uit. Heel handig! Ook kan je voor meer informatie natuurlijk altijd naar de website: www.tenniskids.nl.
Bekijk de video's

Stimuleer het teamgevoel met teamkleding en hoofdbandjes!
Hoe leuk is het als het competitieteam van jouw kind er ook écht als een team uitziet? Dat kan natuurlijk met leuke teamkleding, maar ook met de Tenniskids hoofdbandjes. Bestel hier de blauwe of de groene variant. Volgende week verloten we veel leuke Tenniskids shirts op de Tenniskids Facebookpagina
Tenniskids Hoofdbandjes

Win een bezoek van de mascottes Ace & Love
De Tenniskids mascottes Ace & Love gaan tijdens de Kia World Tour speeldagen weer bezoekjes brengen aan clubs. Wil jij dat de mascottes op jouw club komen? Reageer dan tot en met zondag a.s. op de winactie op de Tenniskids Facebookpagina en wie weet brengen Ace & Love dit najaar een bezoek aan jouw club!
Tenniskids Facebook
Team NL Nederlandse Loterij Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
Tenniskids.nl