online lezen  |  afmelden
Knltb
6 augustus 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Meedoen aan de competitie is normaal voor Tenniskids spelers TC Tilburg
Nog niet voor elke tennisser is het vanzelfsprekend om deel te nemen aan de competitie, maar de jeugd bij TC Tilburg weet haast niet beter. Daar worden Tenniskids-spelers automatisch ingeschreven voor de Rode, Oranje en Groene competitie. “Vooral voor de Tenniskids-ouders is het doodnormaal dat hun kinderen meedoen aan de competitie”, vertelt Arno Sparidaens van TC Tilburg.
Lees verder
Talentprogramma Modern Besturen
Bestuurlijke vernieuwing, nieuwe inzichten en vooral inbreng van een nieuwe generatie in het clubbestuur zijn belangrijke onderwerpen. Sportclubs die in alle opzichten mee willen met de veranderingen van deze tijd, moeten ook bestuurlijk willen vernieuwen. En als er jongeren zijn binnen de club met bestuurlijke ambities, moeten ze natuurlijk ook het maximale uit hun bestuursfunctie kunnen halen. Om dat laatste te stimuleren, bieden de KNLTB en Brug8 samen het talentprogramma ‘Modern Besturen’ aan.
Aanmelden
 
Promoot jouw club, doe mee aan de AH Sportactie!
Wil je meer leden op jouw club verwelkomen en mensen kennis laten maken met tennis op jouw club? Doe dan mee aan de landelijke Albert Heijn Sportactie. Een unieke kans om jouw club lokaal te promoten en om nieuwe leden te werven! Vorig jaar werd tussen de 35 en 50 procent van de deelnemers lid van een sportvereniging. Klanten van AH kunnen van 17 tot en met 30 september, sportcredits sparen. Deze credits kunnen zij via www.ahsportactie.nl verzilveren bij de deelnemende sportclubs. 
Aanmelden
 
Convenant moet jeugd in Deventer meer en beter laten tennissen
In Deventer trekken zeven tennisclubs gezamenlijk op om de tennissport nóg meer op de kaart te zetten. Het ‘Convenant Tennispromotie in de gemeente Deventer’ moet vooral jeugd naar de tennisbaan trekken. Onder de vlag van ‘Stichting Tennispromotie Deventer’ opereren de verenigingen niet apart, maar gezamenlijk in hun weg naar een groeiend ledenaantal. Zij hanteren hierbij drie pijlers: het bevorderen van de breedtesport via scholen, prestatieve jeugdtennissers meer met elkaar laten tennissen en een uniforme wijze van communicatie. “Een gezamenlijke inspanning om de totale tennissport in de gemeente gaat iedereen ten goede komen," aldus Bas van der Linden, bestuurslid Stichting Tennispromotie Deventer.
Lees meer

Partijen slaan handen ineen en bieden ATC Kadoelen weer toekomst
Door een samenloop van omstandigheden nam het ledenaantal van ATC Kadoelen af en raakte de tennisclub uit Amsterdam-Noord in een neerwaartse spiraal. Kadoelen had hulp nodig en vond dit bij de Accountmanager van de KNLTB. Nu ligt er een plan om leden te werven, het tenniscomplex met steun van de gemeente grondig te renoveren en is er weer vertrouwen in een mooie toekomst.
Naar magazine
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook