online lezen  |  afmelden
Knltb
20 juli 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Succesvolle samenwerking tussen BSO’s, tennisschool en clubs
Bij tennisschool De Kloek wilden ze kinderen ook buiten schooltijd in aanraking laten komen met tennis. Daarom zochten ze contact met BSO’s die dichtbij een tennisvereniging gevestigd waren. En met succes, want inmiddels doen veel kinderen op de BSO aan tennis. Een mooie kans voor de verenigingen om de club te promoten. “Een win-win-winsituatie”, vertelt Laurens Vredenburg, tennisleraar van De Kloek.
Lees verder
Meld jouw open dag aan op TENNIS.NL!
Organiseert jouw vereniging een open dag in het najaar? Vermeld deze dan op www.tennis.nl en zorg dat potentiële nieuwe tennissers weten wanneer jouw vereniging een open dag organiseert! Aanmelden van jouw open dag kan via dit formulier. Alle open dagen in Nederland worden op een overzichtelijke manier weergegeven op deze site.
Aanmelden
 
Promoot jouw club, doe mee aan de AH Sportactie!
Wil je meer leden op jouw club verwelkomen en mensen kennis laten maken met tennis op jouw club? Doe dan mee aan de landelijke Albert Heijn Sportactie. Een unieke kans om jouw vereniging lokaal te promoten en om nieuwe leden te werven! Vorig jaar werd tussen de 35 en 50 procent van de deelnemers lid van een sportvereniging.
Aanmelden
 
Utrechtse Tenniskampioenschappen: 800 deelnemers en alle clubs doen mee
Het is het grootste toernooi in Nederland dat in één gemeente wordt georganiseerd; de Utrechtse Tenniskampioenschappen (UTK). Jong en oud, recreant of fanatieke speler; voor elke tennisser die lid is van een Utrechtse vereniging of in de gemeente Utrecht woont is er een gelegenheid om mee te doen. Extra bijzonder is dat alle 21 verenigingen uit de gemeente een bijdrage leveren aan het toernooi.  "Door goed samen te werken bereik je het meeste", aldus initiatiefneemster Sheila Badoux.
Lees meer
8&9 Tennis combineert recreatief tennissen met competitie
Om de recreatieve leden méér te beiden dan lessen is de Amersfoortse vereniging ALTA vorig jaar begonnen met 8&9 Tennis. De cake is weliswaar belangrijker dan het kampioenschap, maar toch zijn er onvervalste wedstrijdkriebels aanwezig. 
Naar magazine
Onderzoek bestuurlijke en organisatorische vernieuwing
Vorige week hebben alle voorzitters van tennisverenigingen van ons een uitnodiging gehad voor een onderzoek over de bestuurlijke en organisatorische vernieuwing bij de KNLTB. 
Wij horen graag de mening van voorzitters over een aantal onderwerpen, zoals de informatie en ondersteuning vanuit de KNLTB en de wijze waarop je als club invloed op het beleid van de KNLTB zou willen hebben. Heb jij het onderzoek nog niet ingevuld, doe dit dan snel! 

Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook