online lezen  |  afmelden
Knltb
29 juni 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
ZTC Shot vindt zichzelf opnieuw uit
Zeister Tennisclub Shot is een trotse vereniging en daar heeft het alle reden toe. Wie het terrein van de club betreedt, ziet direct een schitterend tenniscomplex. De uitstraling van het geheel past perfect in de mooie groene omgeving, alsof het nooit anders is geweest. Maar schijn bedriegt. De afgelopen maanden is hard gewerkt om het terrein grondig op te knappen. Het is onderdeel van een plan om de vereniging na een lastige periode opnieuw te laten bloeien. 
Lees verder
Meld jouw open dag aan op TENNIS.NL!
Organiseert jouw vereniging een open dag in het najaar? Vermeld deze dan op www.tennis.nl en zorg dat potentiële nieuwe tennissers weten wanneer jouw vereniging een open dag organiseert! Aanmelden van jouw open dag kan via dit formulier. Alle open dagen in Nederland worden op een overzichtelijke manier weergegeven op deze site.
Aanmelden
 
Promoot jouw club, doe mee aan de AH Sportactie!
Wil je meer leden op jouw club verwelkomen en mensen kennis laten maken met tennis op jouw club? Doe dan mee aan de landelijke Albert Heijn Sportactie. Een unieke kans om jouw vereniging lokaal te promoten en om nieuwe leden te werven! Vorig jaar werd tussen de 35 en 50 procent van de deelnemers lid van een sportvereniging.
Aanmelden
 
Aangepast tennis geworteld in organisatie TV Rijnhuyse
Wat begon met een zogenoemd ‘uitzwaai-evenement’ voor de Nederlandse paralympische rolstoeltennissers, is uitgegroeid tot een structureel tennisaanbod voor rolstoel- en G-tennissers. TV Rijnhuyse besteedt veel aandacht aan aangepast sporten en is zich hiermee bewust van zijn maatschappelijke rol.
Lees meer
Wedstrijdjes spelen zorgt voor plezier en draagt bij aan de spelontwikkeling
Amstelpark organiseert het liefst elke week een toernooi voor de jeugd en de opkomst is vaak bovengemiddeld hoog. Centre Court magazine ging op bezoek bij de club in Amsterdam. "Het mooiste vind ik het als kinderen er door hun eigen inzicht en handigheid achter komen hoe ze bepaalde situaties kunnen oplossen. Het spelen van wedstrijden draagt daaraan bij", zegt Leonne Heffels van Amstelpark.
Naar magazine

Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook