online lezen  |  afmelden
Knltb
16 juni 2018
Uriël Maarsen en Bram Meijer winnen KNLTB NK Padel
Nederlands enige padelprofs van dit moment,  Uriël Maarsen en Bram Meijer, hebben het KNLTB Nederlands Kampioenschap Padel in Rosmalen gewonnen. In de finale versloegen zij Rosco Muller en Miquel Verhagen met 6-1 6-0. 

Winnaars
In de damesdubbel gingen Kim van Ginkel en Rosalie van der Hoek er met de titel vandoor. In de finale versloegen zij Marie-Jose Rutten en Dietske de Vries met 6-3 6-2. De winnaars van de heren- en damesdubbel stonden tegenover elkaar in de gemengddubbel. Meijer en Van Ginkel gingen er met de hoofdprijs vandoor en versloegen Maarsen en Van der Hoek met 4-6, 6-3,12-10.

 
Winnaars KNLTB NK Padel, van links naar rechts: Uriël Maarsen, Rosalie van der Hoek, Kim van Ginkel en Bram Meijer. Foto: Henk Koster

KNLTB NK Padel
Van dinsdag 12 juni tot en met zaterdag 16 juni 2018 vond voor het eerst de KNLTB Nederlandse Kampioenschappen (NK) Padel plaats in Rosmalen. Tijdens het internationale grastoernooi Libéma Open speelden de beste Nederlandse padelspelers in drie categorieën (dames-, heren- en gemengddubbel) tegen elkaar voor het Nederlands Kampioenschap. 

Bekijk hier alle uitslagen van de KNLTB NK Padel. 
Over de KNLTB en Padel
Padel wordt steeds populairder in Nederland. Steeds meer verenigingen leggen een of meerdere padelbanen aan om een nieuwe impuls te geven aan de club. De dynamiek en sportieve spanning van padel maken de sport een aantrekkelijke aanvulling op het tennisaanbod voor huidige leden en trekken bovendien een nieuwe doelgroep en dus potentiële nieuwe leden naar de club. Het is de visie van de KNLTB om tennis en padel naast elkaar te positioneren en aanvullend te laten zijn met een aanbod dat aansluit op het huidige tennisaanbod, zodat het verenigingen kan versterken. 

Om onze verenigingen optimaal te ondersteunen werkt de KNLTB aan de verdere ontwikkeling van de sport door promotie van padel, voorlichting over de aanleg van padelbanen, het organiseren van competities en toernooien, het opleiden van onze tennistrainers en door te werken aan een goed systeem waarmee de spelers op niveau worden ingeschaald. 
KNLTB.nl/padel
Niet voor publicatie
Voor meer informatie:

Bernice Treep
Communicatieadviseur
b.treep@knltb.nl
T: 088-1302612
M: 06-38397025
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook