online lezen  |  afmelden
Knltb
13 juni 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
LTC De Zoom haalt alles uit padel
Padel kan tennisverenigingen in veel opzichten iets extra’s bieden. Bij LTC De Zoom geloofden ze daar ook in en daarom werden twee padelbanen geopend. De manier waarop de club te werk ging en het enthousiasme waarmee het project werd gerealiseerd, kan veel clubs inspireren. “Wij zien ook de ontwikkelingen, dat het lang niet voor elke club makkelijk is het ledenaantal op peil te houden. Daarom willen we vooruit blijven kijken, de leden weer iets nieuws bieden.”
Lees verder
Tennis Academy Effort creëert commitment bij ouders met transparante aanpak
Tenniskids is van groot belang voor de ontwikkeling van jonge tennissers door ze voldoende plezier en uitdaging te bieden, waardoor ze de sport graag blijven beoefenen. Daarbij staan natuurlijk de kinderen zelf centraal, maar ook de ouders vervullen een essentiële rol. Bij tennisschool Tennis Academy Effort houden ze daarom speciale ouderbijeenkomsten.
Lees meer
Meld jouw open dag aan op TENNIS.NL!
Organiseert jouw vereniging een open dag in het najaar? Vermeld deze dan op www.tennis.nl en zorg dat potentiële nieuwe tennissers weten wanneer jouw vereniging een open dag organiseert! Aanmelden van jouw open dag kan via dit formulier. Alle open dagen in Nederland worden op een overzichtelijke manier weergegeven op deze site.
Aanmelden
TC 't Twiske gaf eigen draai aan AH Sportactie 
In het Noord-Hollandse Oostzaan zijn de lijntjes tussen de lokale grootgrutter en de plaatselijk sportvereniging nog ouderwets kort. Die hechte band ontstaat mede door speelse iniatieven, zoals de geheel eigen invulling van de AH Sportactie door TC 't Twiske. 
Naar magazine

Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook