online lezen  |  afmelden
Knltb
8 juni 2018
A.L.T.A., Leeuwenbergh, Zandvoort en Naaldwijk strijden om titel Eredivisie Gemengd 2018
Schoonderbeek Bouw A.L.T.A., Ockel Leeuwenbergh, Lexence Zandvoort en Naaldwijk gaan komend weekend uitmaken wie zich tot landskampioen van de Eredivisie Gemengd kroont, de hoogste klasse in het tennis in competitieverband. De top vier van de reguliere competitie heeft zich geplaatst voor de play-offs, zaterdag 9 en zondag 10 juni bij H.LT.C. Leimonias in Den Haag.

Loting
De play-offs worden dit jaar georganiseerd door regerend landskampioen H.L.T.C. Leimonias en vinden plaats in Den Haag. Op zaterdag 9 juni worden de halve finales gespeeld. De eerste halve finale gaat tussen Schoonderbeek Bouw A.L.T.A. en Naaldwijk. In de tweede halve finale strijden Lexence Zandvoort en Ockel Leeuwenbergh voor een plek in de finale, die op zondag wordt gespeeld tussen de winnaars van de twee halve finales.

De wedstrijden beginnen beide dagen om 12.00 uur. Toegang is gratis.


Eredivisie Gemengd

Van zaterdag 26 mei tot en met donderdag 7 juni gingen zeven teams met elkaar de strijd aan in de Eredivisie Gemengd: H.L.T.C. Leimonias, T.C. Zandvoort,  A.L.T.A., L.T.C. Leeuwenbergh, L.T.C. Naaldwijk, Rapiditas en T.C. Salland. De beste vier teams strijden komend weekend om het landskampioenschap. De Eredivisie Gemengd is de hoogste klasse in het tennis in competitieverband, waaraan nationale en internationale topspelers deelnemen en waar de toeschouwer tennis kan zien op een hoog niveau op een laagdrempelige wijze (gratis toegang tot het tennispark).

Voor alle uitslagen en meer informatie over de Eredivisie Gemengd kun je terecht op de 
website van de KNLTB.
Over de KNLTB
De KNLTB is hét startpunt van de tennissport in Nederland en heeft de ambitie om nog meer mensen méér te laten tennissen. Er zijn ongeveer 1700 tennisverenigingen, en daarmee bijna 570.000 tennissers, aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Verder heeft de KNLTB als doel de promotie van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving. Ten slotte begeleidt de KNLTB jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen.
KNLTB.nl
Niet voor publicatie
Voor meer informatie:

Bernice Treep
Communicatieadviseur
b.treep@knltb.nl
088-1302612
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook