Nieuwsbrief Tenniskids voor ouders online lezen  |  afmelden
Knltb
1 juni 2018
Competitie | scoutingsdagen | toernooitjes | tennis op school
Geef jouw kind op voor de competitie in het najaar!
In de Tenniskids competitie staat plezier voorop. Of je nou net begonnen bent of al langer tennist, iedereen kan meedoen! Op dit moment is de inschrijving voor de Kia World Tour en Groene competitie najaar geopend. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw club en schrijf je snel in!
Meer info en speeldagen
Uitgelicht: Kia World Tour
Tennist jouw kind in Tenniskids Rood of Oranje? Dan is de Kia World Tour dé competitie voor jouw kind! Op vijf zondagochtenden in het najaar wordt er gespeeld tegen kinderen van andere clubs. In rood worden er enkelpartijen gespeeld en in oranje spelen de kinderen enkel- en dubbelpartijen. De World Tour Rood duurt ongeveer 1,5 uur en de World Tour Oranje 2,5 uur. Er zijn twee niveaus per kleur waarin een kind kan spelen: Rood 1 (gevorderden), Rood 2 (beginners), Oranje 1 (gevorderden) en Oranje 2 (beginners). De trainer bepaalt in welk niveau het kind thuis hoort. Bekijk online de spelregels van rood en oranje.
Over de World Tour
Uitgelicht: Groene competitie
De Groene competitie wordt gespeeld op zeven zondagochtenden in het najaar. Jouw kind speelt met zijn/haar team in een poule tegen andere clubs. Er worden vier enkels en twee dubbels gespeeld. In Tenniskids Groen bestaan er twee niveaus: Groen 1 (gevorderden) en Groen 2 (beginners). Voor groen geldt een verkorte telling, bekijk de spelregels op de website van Tenniskids.
Over de Groene competitie
Kom naar een KNLTB scoutingsdag!
In juni en juli organiseert de KNLTB op verschillende plekken in het land regionale scoutingsdagen. De dagen zijn speciaal bedoeld voor kinderen die geboren zijn in de periode 2008 tot en met 2011. Geldt dat ook voor jou en heb je zin in een leuke tennisdag? Doe dan mee!
Data en locaties
Competitie afgelopen? Tijd voor een toernooitje!
Als de competitie afgelopen is, zijn er veel leuke toernooitjes in het land waar jouw kind aan kan deelnemen. Sommige toernooitjes duren een dag(deel) en anderen een weekend of zelfs een hele week. De Tenniskids toernooitjes en open jeugdtoernooien (ook voor de oudere jeugd) zijn bedoeld alle kinderen, of je nu al een tijd tennist of nog niet zo lang, plezier staat voorop! Je vindt de toernooien op tenniskids.toernooi.nl en/of toernooi.nl.
Bekijk video
Aanmeldingen Menzis Tenniskids Feest gaan als een speer!
De aanmeldingen voor de Menzis Tenniskids Feesten (7 en 8 juli) schieten door het dak. Wil jouw kind ook graag deelnemen aan het afsluitende feest  voor de Kia World Tour en Groene competitie en heeft hij/zij drie keer meegespeeld? Schrijf jouw kind dan snel in voor één van deze zes locaties: Alkmaar, Asten, Den Haag, Haren, Oud-Beijerland of Veenendaal. Om ook de rode en oranje kinderen voldoende mogelijkheid te geven om in te schrijven, houden we in juni nog plekken vrij op alle locaties.
Lees verder
 
Tenniskids@school: tennissen op school, de opvang en de vereniging!
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je zoon(s)/dochter(s) op tennis zit(ten). Maar hoe gaaf zou het zijn om nog meer kinderen uit de buurt of uit de klas aan het tennissen te krijgen! Speciaal voor schoolklassen hebben we de methode Tenniskids@school ontwikkeld, waarmee ieder kind op zijn eigen niveau op een speelse manier kennis kan maken met tennis. Wellicht een leuk idee om eens aan te kaarten op school, de buitenschoolse opvang of de vereniging?


Lees meer
 
Team NL Nederlandse Loterij Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
Tenniskids.nl