online lezen  |  afmelden
Knltb
25 mei 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Ga in gesprek met de KNLTB en geniet van toptennis!
Bestuurders van tennisclubs houden zich bezig met diverse zaken en vraagstukken. Wellicht heb je over een aantal thema’s vragen of ben je op zoek naar advies. De KNLTB Accountmanager kan je helpen. Tijdens de Libéma Open van 11 t/m 16 juni heb je de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met je Accountmanager én te genieten van toptennis!
Aanmelden
TV Terweijde werft 62 leden door geslaagde campagne en open dag
Tennisvereniging TV Terweijde moest begin dit jaar iets doen om het dalende aantal leden een halt toe te roepen. In de afgelopen jaren zag de vereniging het totaal aantal leden teruglopen van 700 naar 300. In de aanloop naar de open dag in maart gooide de club het daarom met een nieuwe ledenwervingscampagne over een volledig andere boeg. En met succes. Het leverde Terweijde 62 nieuwe leden op.
Lees meer
 
TV De Hoef trekt nieuwe leden door samenwerking met BSO op sportpark
De situatie leende zich ideaal voor een samenwerking. Buitenschoolse opvang (BSO) Het Beertje zocht een locatie om zich te vestigen, terwijl tennisvereniging De Hoef beschikte over een ongebruikte ruimte op het sportpark. Inmiddels werken de partijen zes jaar samen en zijn veel kinderen door het dagverblijf in aanraking gekomen met tennis. Met behoorlijk wat nieuwe leden tot gevolg.
Lees meer
 
De AD Tennis Special op jouw club?
AD extra tennis, een speciale uitgave ter promotie van tennis. We hopen hiermee de lezers van het AD enthousiast te maken voor tennis. Alle verenigingen hebben inmiddels 100 exemplaren ontvangen op het adres van de secretaris. Heeft jouw club deze uitgave gemist of niet ontvangen? Mail dan naar communicatie@knltb.nl en we sturen ze alsnog. Lees hier de digitale versie. Veel leesplezier!
Nieuwe editie Centre Court Magazine op de mat!
De tweede Centre Court Magazine van dit jaar is uit! Het blad is bij alle verenigingen in de bus gevallen en biedt veel nuttige informatie en inzichten. In deze editie kun je onder andere nader kennismaken met Roger Davids, de nieuwe KNLTB-voorzitter. Davids, zelf fervent tennisser, legt in een interview uit hoe hij denkt dat de binding tussen leden en de tennisverenigingen vergroot moet worden en waarom samenwerking hét sleutelwoord is voor het Nederlandse tennis voor de komende jaren.
Naar magazine

Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook