online lezen  |  afmelden
Knltb
11 mei 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Jeugdleden Eindenhout vaker op de baan met horizontaal lessenschema
Bij LTC Eindenhout willen ze de binding tussen jeugdleden en de club versterken door de jeugd meer speelmomenten op de club te bieden, in grotere groepen, ingedeeld naar niveau. De vereniging startte vorig jaar met Team Tennis voor kinderen in Tenniskids Oranje en Rood. Het principe betekent dat er drie inloopmomenten zijn waarop de kinderen kunnen komen voor een extra speelmoment naast het wekelijkse lesuur. Dat werkte zo goed, dat Eindenhout deze horizontale planning inmiddels heeft ingevoerd voor alle jeugdtrainingen.
Lees meer
 
‘Ontelbare initiatieven bezorgen TC Nienoord Vrijwilligersprijs
Tennisaanbod voor vluchtelingen en mindervaliden, een bloeiende vijver van leden die actief tennislessen volgen, een clubhuis dat voldoet aan de moderne eisen. Het is een greep uit de initiatieven die TC Nienoord dankzij de inzet van zijn grote groep vrijwilligers heeft kunnen realiseren. De Groningse tennisclub betrekt zijn vrijwilligers structureel bij het bedenken en uitwerken van plannen. Het succes bezorgde Nienoord onlangs de Provinciale Vrijwilligersprijs. “Dat hebben we samen met een aantal vrijwilligers gevierd”, vertelt voorzitter Jos Brunninkhuis trots.
Lees meer
 

De AD Tennis Special: binnenkort op jouw club!
Tennis is een prachtige sport, voor jong en oud, op elk niveau. Mediapartner AD/Persgroep en de KNLTB zetten zich samen in om meer mensen enthousiast te maken voor tennis. Woensdag 16 mei verschijnt er een speciale tennisbijlage bij het AD en de regionale dagbladen.

Clubs ontvangen deze AD Tennis Special voor in het clubhuis, om lekker te lezen en/of mee te nemen door leden.
Lees meer
Spelen van competitietennis wint aan populariteit
Competitie spelen loont. Want, zo blijkt uit onderzoek: competitespelers blijven langer lid. Clubs doen dan ook van alles om meer spelers aan de competitie te laten deelnemen. Ook bij de introductie van de Zomeravondcompetitie en de 8&9-competitie zien veel tennisverenigingen dat competitie spelen populariteit wint. LTC Startbaan, Hercules en TV Merlenhove delen hun enthousiaste ervaringen met de nieuwe competitievormen in het Centre Court magazine.
Naar magazine
Facturen KNLTB voortaan digitaal verstuurd
Voortaan worden alle facturen en betalingsherinneringen vanuit de KNLTB digitaal naar het e-mailadres van de vereniging gestuurd. Indien je de factuur op een ander e-mailadres wenst te ontvangen (bijvoorbeeld op het e-mailadres van de penningmeester), stuur dan een e-mail naar administratie@knltb.nl en vermeld duidelijk de naam, functie en het e-mailadres van de ontvanger.
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook