online lezen  |  afmelden
Knltb
26 april 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
TC Rodhe trekt met Zomer Challenge sporters naar de tennisbaan
In juni lopen de meeste seizoenen van buitensporten zoals hockey en voetbal op z’n einde. Veel sporters hebben er echter behoefte aan om ook tijdens de zomerstop actief te blijven. TC Rodhe speelde vorig jaar goed in op die behoefte en bood met de Zomer Challenge sporters de kans om voor drie maanden kennis te maken met tennis. Met veel succes, al was het alleen al vanwege de veertien tennissers die ook ná de zomerperiode lid zijn geworden van de Limburgse tennisclub.
Lees meer
 
‘Vrijwilligersvirus’ leidt tot veel initiatieven bij TV Roosendaal
De lijst van initiatieven die TV Roosendaal de afgelopen jaren heeft opgezet is haast eindeloos. Van zonnepanelen naar ledverlichting en van een actieve communicatie richting de buitenwereld tot het realiseren van twee padelbanen. Aan de basis ligt een breed en hecht vrijwilligerscollectief. Bestuurslid Anton van Osta is er maar wat blij mee. “Het zijn van vrijwilliger bij TV Roosendaal is een positief virus.”

Lees meer
 
T.C. Domstad maakt het alle leden naar de zin
T.C. Domstad werd eind december verkozen tot Vereniging van het Jaar 2017. Niet vreemd, de Utrechtste vereniging klinkt als hét voorbeeld van hoe sport en sociale activiteiten samen kunnen gaan. Voorzitter Sanne van Bruijnsvooort: "Hoe leuk is het om actief bezig te zijn en daarna samen een borrel te drinken. Dat verenigingsleven proberen we hier heel warm te houden." Het gehele verhaal van Sanne kun je lezen in het Centre Court magazine.
Naar magazine
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook