online lezen  |  afmelden
Knltb
13 april 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Beachtennis doorslaand succes bij TV Barendrecht 
Beachtennis is een attractieve en opkomende sport. Bovendien kan het een prima reden zijn om samen te werken met andere sportverenigingen en lokale partijen in de omgeving. TV Barendrecht deed dat en zette op die manier een zeer succesvol beachtennistoernooi op, dat eind 2017 al zijn tweede editie beleefde. “Mede door de goede samenwerking is het zeer succesvol geweest”, blikt Leon van der Wilk, voorzitter van Barendrecht, terug.
Lees meer
 
Dukenburg wil weg naar boven inslaan met nieuwe padelbanen
De voorzitter van TPV Dukenburg Smash in Nijmegen windt er geen doekjes om. De club heeft het best lastig in deze tijd van vergrijzing en een beperkte aanwas van nieuwe leden. TV Dukenburg kreeg met hard werken zeker zo nu en dan nieuwe aanmeldingen, maar de club was op zoek naar een echte impuls, een verfrissing. Padel bleek precies wat ze zochten. 
 
Lees meer
 
Koningsspelen 2018: doet jouw vereniging al mee?
Dit jaar worden ze voor de zesde keer gehouden: de Koningsspelen! Leerlingen van basisscholen uit het hele land worden op vrijdag 20 april geactiveerd om te bewegen en gezond te ontbijten. Met de Koningsspelen maken kinderen kennis met (nieuwe) sporten. Als tennisvereniging een ideaal moment om aan te haken met een gave clinic of andere activiteiten.

Lees verder
 
Zet jouw vereniging in de schijnwerpers!
De KNLTB verkiezing Vereniging van het Jaar en de Vrijwilliger van het Jaar gaat eind juni weer van start. Wil jij je verenging nog eens extra in de schijnwerpers zetten? Doe dan mee met de sportbrede verkiezing van NOC*NSF en Rabobank. Alle sport-­ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren. Inschrijven kan nog tot  23 april en is zo gedaan!
Inschrijven
 
"Een goede tennisleraar blijft altijd nieuwsgierig"
Het belang van gelicenseerde tennisleraren die zich blijven ontwikkelen in hun vak is belangrijker dan ooit. Tennisleraar Stefan Weeda  is het daar volmondig mee eens. "Je moet je ook willen onwikkelen als tennisleraar. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen." Het gehele verhaal van Stefan kun je lezen in het Centre Court magazine.
Naar magazine
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook