online lezen  |  afmelden
Knltb
29 maart 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
TC IJburg is niet bang om te proberen: “IJburgers houden van gezond”
Tennisclub IJburg is de eerste tennisvereniging van Nederland én de eerste sportvereniging in Amsterdam met een Gouden sportkantine!  “Het pad naar goud verliep eigenlijk heel soepel”, vertelt clubmanager Jennifer Vermaas. "Veel verbeteringen hangen samen met hoe je iets uitstalt, en met wat je in het zicht zet en wat niet."
Lees meer
 
LTC Zutphen maakt kinderen enthousiast tijdens Koningsspelen
Bij LTC Zutphen doen ze dit jaar op 20 april voor de tweede keer mee aan de Koningsspelen. Vorig jaar konden ruim 120 schoolkinderen van groep 7 en 8 een tennisclinic volgen bij de tennisvereniging. Erik Wegh van de jeugdcommissie van LTC Zutphen legt uit dat het belangrijkste doel van de Koningsspelen is dat kinderen kennismaken met tennis. 
Lees meer
 
Actieve wervingsacties zorgen bij TV't Slotje voor extra jeugdleden
TV't Slotje uit het Brabantse Beek en Donk maakte angstige tijden mee. Zo'n zeven jaar geleden was het aantal jeugdleden gekelderd naar 68. Jeugdvoorzitter Mark Booy zag het met lede ogen aan. "Ik vind: een tennisvereniging zonder jeugd heeft geen toekomst. Dus je moet 'van je plek af'. Actief werven!" Het gehele verhaal van TV 't Slotje en de activiteiten die de vereniging het hele jaar organiseert kun je lezen in het Centre Court magazine.
Naar magazine
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis AD Kia Sky Radio
Tennis Direct Dunlop K-Swiss
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook