online lezen  |  afmelden
Knltb
16 maart 2018
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Nieuws jeugd
De KNLTB ClubApp is vernieuwd: probeer gratis en win!
Vanaf de start van de Voorjaarscompetitie zijn alle uitslagen en standen van alle teams én geplande toernooien en toernooiresultaten in de KNLTB ClubApp terug te vinden. Dit is dus hét moment voor jou als club om in te stappen, want de KNLTB ClubApp is een ideaal communicatiemiddel. Het geeft je de mogelijkheid om naast het clubnieuws via pushberichten te communiceren met leden. Daarnaast biedt de KNLTB ClubApp jouw leden het gemak om alles te regelen vanuit één plek. Altijd en overal. Probeer nu 2 maanden gratis en win!
Lees meer
Aanvraag dispensatie twee keer spelen in één week
Vanaf volgende week is het mogelijk dispensatie twee keer spelen in één week aan te vragen:

Dispensatie twee keer spelen in één week (voor één vereniging)
kan dan via mijnknltb.toernooi.nl worden aangevraagd. Volgende week worden de wedstrijdbulletins gepubliceerd op knltb.nl en centrecourt.nl. Hierin zijn ook de klassenvolgorden opgenomen. Aan de hand daarvan kan vastgesteld worden of er al dan niet dispensatie moet worden aangevraagd. Liggen de gemiddelden van de ploegen binnen de bandbreedte van 2,00 punten dan is er geen sprake van een sterkere ploeg en is dispensatie niet nodig. Als de gemiddelden van de ploegen meer dan 2 punten verschillen is wel dispensatie nodig als een speler regelmatig voor beide ploegen wil spelen.

Dispensatie spelen voor twee verenigingen kan vanaf volgende week aangevraagd worden via een online formulier. Voorafgaand aan de start van de voorjaarscompetitie sturen wij het overzicht met deze dispensaties ter controle en accordering naar alle VCL’s.
Mooie initiatieven bij ATV De Hertenkamp uit Assen
De Nationale Kampioenschappen G-tennis, betere ontwikkeling van jeugdtennissers, het onderhoud en renoveren van tennisbanen. Het is een greep uit de initiatieven die stichting Deerhunters de afgelopen jaren heeft ontplooid bij ATV De Hertenkamp uit Assen. De Drentse vereniging is blij met inzet van de groep enthousiaste en ondernemende tennissers, die op vrijwillige basis de club naar een hoger plan helpen.
Lees meer
 
LTV Ten Medel: Toonbeeld van energiebesparing
Het begon met een vraag tijdens de ALV in 2016 en inmiddels heeft LTV Ten Medel uit Tiel een accommodatie die het toonbeeld van energiebesparing is. Omdat de tennisclub graag wil dat ook andere sportverenigingen zich gaan inzetten op verduurzaming van de accommodatie, vertellen ze graag over het project hoe je als club kunt besparen op energie. "We zijn ervan overtuigd dat dit ook voor andere clubs mogelijk is!" aldus Muggen.
Lees meer
 
Centre Court magazine
In de eerste editie van 2018 komen vrijwilligers aan het woord, die ons inspireren om op de club aan de slag te gaan. Daarnaast geeft voormalig toptennisster Kristie Boogert aan om als clubs meer van elkaar te leren, want iedereen heeft dezelfde uitdaging. Ook vertelt een tennisleraar waarom hij het belangrijk vindt dat tennisleraren zich blijven ontwikkelen. Dit en nog veel meer lees je in het nieuwe Centre Court magazine! We horen graag jouw mening over deze uitgave en willen je vragen om ons lezersonderzoek in te vullen.
Lees online
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis Tennis Direct Dunlop K-Swiss Sky Radio
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook