Nieuwsbrief Tenniskids voor ouders online lezen  |  afmelden
Knltb
13 maart 2018
Kom naar Menzis Tenniskids Feest en Tenniskids Tour!
Menzis Tenniskids Feest op zes locaties in Nederland!
Ook dit jaar wordt in de zomer weer het Menzis Tennskids Feest georganiseerd. En deze keer vindt het feest plaats op maar liefst zes locaties in Nederland! Speelt jouw kind in de Kia World Tour of in de Groene competitie en doet hij/zij komend seizoen minimaal vier keer mee, dan is jouw kind op zaterdag 7 of zondag 8 juli van harte welkom in Oud-Beijerland, Asten, Haren, Alkmaar, Den Haag of Veenendaal!
Lees verder
De competitie gaat weer beginnen! Wat moet je weten?
Op 18 maart start de Tenniskids competitie met de eerste speeldag van de Kia World Tour! De kinderen die tennissen in rood en oranje spelen in het voorjaar zeven zondagochtenden. Kinderen die in groen tennissen beginnen op zondag 8 april aan de Groene competitie. Alle speeldagen van de World Tour en de Groene competitie kun je op tenniskids.nl bekijken. De indeling van de competitie vind je op tenniskids.toernooi.nl. Vragen over de spelregels van rood, oranje en groen? Lees ze dan nog eens rustig online na. Speelt jouw kind (nog) geen competitie? Vraag dan naar de mogelijkheden op de club of hij/zij nog in kan stromen of geef je op voor de competitie in het najaar!
Lees meer
Nieuwe telling Tenniskids oranje
De telling van Tenniskids oranje is vanaf 1 januari 2018 gewijzigd. Er is voor gekozen om de telling meer tennis specifiek te maken en deze beter te laten aansluiten bij de telling in groen. In 2018 spelen de kinderen om 4 gewonnen games en wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij een 40-40 stand. Bij een 3-3 stand wordt een beslissende game gespeeld (geen tiebreak).
Naar alle spelregels
Kom naar de KNLTB Tenniskids Tour bij jou in de buurt!
In de pauze van de Kia World Tour (3 april t/m 9 juni) organiseert de KNLTB speciaal voor kinderen die tennissen in rood en oranje de KNLTB Tenniskids Tour! Tijdens dit gratis event, op twintig locaties in het land, kan jouw kind meedoen aan een te gekke clinic en toffe wedstrijdjes en leuke tennisspellen spelen. Er kunnen leuke prijsjes gewonnen worden en ook tennisvriendjes en –vriendinnetjes zijn welkom!
Meer info en inschrijven
Schrijf je in voor een Tenniskids toernooitje
Het hele jaar door kan jouw kind meedoen aan Tenniskids toernooitjes (zie video hiernaast). Verschillende verenigingen en tennisscholen in het land organiseren toernooitjes speciaal voor kinderen. Check de kalender voor de toernooitjes bij jou in de buurt en schrijf je in! Heb je vragen over het inschrijven voor een toernooitje via tenniskids.toernooi.nl? Bekijk het stappenplan voor een uitleg.
Bekijk kalender
Tenniskids Blauw: voor kinderen van 4 tot 6 jaar!
Heb jij een zoon of dochter in de leeftijd van 4 tot 6 jaar? Speciaal voor deze allerjongsten is er Tenniskids Blauw! Met leuke en simpele oefeningen ontwikkelen kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden. Informeer bij jouw club of een tennisclub in de buurt naar Tenniskids Blauw!
Bekijk video
Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte!
Wil je niets missen van al het nieuws rondom Tenniskids? Volg onze Facebookpagina! Daar vind je nieuwtjes, informatie over de Kia World Tour, Groene competitie en toernooien maar ook leuke winacties. Zo maak je nu kans op een bezoek van Tenniskids mascottes Ace en Love op jouw club! 
Naar Facebook
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis Tennis Direct Dunlop K-Swiss Sky Radio
Tenniskids.nl