online lezen  |  afmelden
Knltb
23 februari 2018
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Nieuwe data workshop Scoren met jeugd
Heeft jouw tennisvereniging plannen om (nog) meer uit jeugdtennis te halen? Meld je nu aan voor de gratis bijeenkomst 'Scoren met jeugd in 2018' in Utrecht, Tilburg of Hengelo. Met de praktische informatie en tips maak je van jeugdtennis op jouw vereniging een groot succes! De workshop is speciaal voor jeugdcommissies en tennisleraren. Deelname levert de tennisleraar bovendien twee PO punten op.

Nieuwsbericht
 
Meld jouw open dag aan op TENNIS.NL!.
Organiseert jouw vereniging een open dag in 2018? Vermeld deze dan op www.tennis.nl en zorg dat nieuwe tennissers weten wanneer jouw vereniging een open dag organiseert! Aanmelden van jouw open dag kan via dit formulier. Alle open dagen in Nederland worden op een overzichtelijke manier weergegeven op deze site.Naar het formulier
 
Het succes van het totaal-jeugdpakket bij TV Osdorp
Drie jaar geleden begon TV Osdorp met een nieuwe opzet van de tennislessen voor jeugd: in een totaalpakket biedt de vereniging een lidmaatschap samen met tennislessen volgens de Tenniskids-methode aan. Net als bij het vergelijkbare Tenniskids-Alles-in-1 is dit complete lidmaatschap bedoeld om kinderen vaker op de tennisbaan te hebben en zo het groepsgevoel en de binding met de club te versterken.

Lees meer
 
Meld je nu aan voor de training baanonderhoud
Een goede accommodatie is een basisvoorwaarde voor een gezonde tennisvereniging. De KNLTB vindt het belangrijk om kennis over onderhoud en beheer van banen te delen. Daarom werkt de KNLTB samen met externe partners om trainingen over baanonderhoud aan te bieden. Het opleidingsaanbod voor 2018 bestaat uit twee soorten trainingen; gravel/gravel op afschot en kunstgras/roodzand kunstgras. Meld je nu aan!
Lees meer
 
Centre Court magazine
Hoe houd je jonge tennissers geboeid en zorg je er tegelijk voor dat ze optimaal leren? Jelle Boers van tennisorganisatie Breakpoint heeft er flink wat ervaring mee. De leraar geeft wekelijks les aan gemiddeld honderd kinderen. Volgens de 39-jarige Drentenaar is het stappenplan van Tenniskids daarvoor een handige tool. "Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat de jongste tennissers zo veel mogelijk wedstrijdjes spelen. Het liefst vanaf het moment dat ze lid worden van een vereniging."
Lees online
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis Tennis Direct Dunlop K-Swiss Sky Radio
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook