online lezen  |  afmelden
Knltb
9 februari 2018
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Enthousiaste tennisleraar laat TC Nienoord bloeien
TC Nienoord uit het Groningse Leek heeft met Jurriën Smeets een tennisleraar die zich met ziel en zaligheid inzet voor de club. Mede dankzij zijn inzet heeft TC Nienoord de dalende lijn in het ledenaantal weten stop te zetten en begroet het jaarlijks weer veel nieuwe leden. “Met verschillende lesvormen, zoals Maak Kennis Met De Trainer en specifieke competitietraining, werden mensen naar de baan getrokken.”
Lees meer
 
Geweldige sfeer op open dag bij TC Bemmel
Bij TC Bemmel wordt de open dag elk jaar groots aangepakt. Gastvrijheid staat centraal en met verschillende activiteiten zorgt de Gelderse club ook duidelijk voor reuring op de club. Dat zorgde ervoor dat TC Bemmel na de open dag van vorig jaar ruim veertig nieuwe leden kon verwelkomen.Lees meer
 
Volg de workshop Tenniskids Blauw
Wil jij lesgeven aan kinderen in de leeftijd 4-6 jaar? Schrijf je dan snel in voor de workshop Tenniskids Blauw en bereid de kinderen optimaal voor op Tenniskids Rood. Met de workshop behaal je 5 PO punten! Voor deze en meer bijscholingen, bekijk je de kalender.
Workshop
 
Competitie Marktplaats: Maak jouw team compleet
Veel teams zijn compleet en klaar voor de komende KNLTB Voorjaarscompetitie. Maar heeft jouw club nog incomplete teams? Of zijn er tennissers die nog geen team hebben? Dan is de Competitie Markplaats dé tool om dit issue op te lossen.

Competitie Marktplaats
 
Centre Court magazine
Oké, als er sneeuw ligt, dan kun je even niet tennissen, maar de overige dagen van het jaar kunnen leden van Oudenrijn Tennisclub (OTC) elke dag buiten de baan op. De aanleg van een zestal Claytech-banen heeft bovendien het speelplezier aanzienlijk vergroot. Rob Veldhuis weet dan ook dat op zijn Sportcentrum niemand meer terug wil. "Claytech is een prima alternatief voor gravel gebleken. Een heleboel spelers hebben niet eens in de gaten dat het net even anders is."
Lees online
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis Tennis Direct Dunlop K-Swiss Sky Radio
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook