online lezen  |  afmelden
Knltb
26 januari 2018
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Ledenwerfactie TV Nederwetten groot succes
Bij het Brabantse TV Nederwetten ziet het bestuur 2017 als een succesjaar. Het lukte de kleine vereniging met een ledenwerfactie twintig nieuwe leden voor minimaal twee jaar aan de club te binden dankzij een handig totaalpakket. Voor een club met 127 leden en een klein dorp als Nederwetten met 800 inwoners, zijn dat aanzienlijke aantallen. Door deze actie kan TV Nederwetten verjongen en heeft het er ook actieve leden bij.
Lees meer
 
Volle lessen bij vloggende tennisleraar TOZ
Het aantrekken van jeugd blijft een grote uitdaging voor tennisverenigingen en tennisscholen. Kinderen hebben tegenwoordig volop keuze in sporten en hobby's. Die concurrentie merkten ze ook bij tennisschool Tennis Organisatie Zuidwest (TOZ). Tennisleraar Jermo Stoel begon daarom vorig jaar met vlogs op een eigen YouTube-kanaal, en dat slaat aan. "Ik zit nog steeds vol met mijn lessen."
t
Lees meer
 
Tennisleraren Community half februari live
Speciaal voor tennisleraren met een geldige licentie komt er vanaf half februari een Tennisleraren Community! Een digitaal platform waar alle informatie die je als tennisleraar nodig hebt bij elkaar staat: je gegevens, aantal PO-punten, stel vragen aan de KNLTB, discussieer met andere tennisleraren, vraag tips en bekijk speciale aanbiedingen. Op dit moment loopt er een pilot met  tennisleraren. Op basis van de feedback worden de laatste wijzigingen doorgevoerd en zal het platform half februari live gaan.
 
Inschrijving cursus VCL en VTL is open!
Leid jij competitie en toernooien in goede banen op jouw vereniging? Volg dit voorjaar dan de basiscursus verenigingscompetitieleider (VCL) en/of verenigingstoernooileider (VTL). De cursussen in de verschillende regio's vinden plaats vanaf begin maart tot en met 26 mei.

Alle verdere informatie over de inhoud van de cursussen, de cursusdata en inschrijven vind je hier...
.
 
Centre Court magazine
Hoe houd je jonge tennissers geboeid en zorg je er tegelijk voor dat ze optimaal leren? Jelle Boers van tennisorganisatie Breakpoint heeft er flink wat ervaring mee. De leraar geeft wekelijks les aan gemiddeld honderd kinderen. Volgens de 39-jarige Drentenaar is het stappenplan van Tenniskids daarvoor een handige tool. "Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat de jongste tennissers zo veel mogelijk wedstrijdjes spelen. Het liefst vanaf het moment dat ze lid worden van een vereniging."
Lees online
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis Tennis Direct Dunlop K-Swiss Sky Radio
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook