online lezen  |  afmelden
Knltb
12 januari 2018
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Website TV De Molen helemaal van deze tijd
Veel tennisverenigingen zijn zo druk met de dagelijkse werkzaamheden dat het er nog wel eens bij inschiet om op online gebied te scoren bij het publiek. Met de websitemodule van KNLTB.Club kunnen clubs op een relatief eenvoudige manier een website bouwen die voldoet aan de eisen van de moderne tijd. TV De Molen lanceerde onlangs zijn nieuwe site en is zeer tevreden met het resultaat!

Lees meer
 
Commissies hebben grote inspraak in beleidsplan
Na een periode van acht jaar was het bestuur van De Merletten uit Boxtel in 2013 toe aan vers bloed. Een nieuwe generatie nam het bestuurlijke stokje over. Het beleidsplan dat zij opstelden kwam tot stand na verschillende workshops met alle commissies binnen de club. Inmiddels staat de vereniging er aanzienlijk beter voor en heeft het bestuur met een goed gevoel de bestuurlijke taken alweer overgedragen aan 'de volgende generatie'.
Lees meer
 
Volg de workshop Tennis Fit
45+ leden zo lang mogelijk met plezier laten tennissen? Ga op jouw club aan de slag met Tennis Fit en volg op 23 januari de workshop! Deze workshop richt zich op het lesgeven aan 45+ tennissers die naast spel- en tactiekverbetering als voornaamste motivatie hebben om fit te worden en te blijven. Voor het volgen van de cursus ontvang je als tennisleraar 5 PO punten.

Naar de workshop
 
Workshop Scoren met jeugd in 2018
Wil je van het jeugdtennis op jouw club een groot succes maken? De KNLTB organiseert in de eerste maanden van 2018 op verschillende locaties in het land een praktische bijeenkomst over jeugdtennis. De jeugdcommissieleden en tennisleraar zijn van harte welkom om bij deze bijeenkomst inspiratie op te doen voor het komende seizoen. Deelname is gratis en tennisleraren ontvangen 2 PO punten.
Naar de workshop
 
Centre Court magazine
Een goede tennisleraar is onmisbaar voor de vereniging en verdient dus een goede arbeidspositie. De KNLTB zet zich in om de positie van tennisleraren te verbeteren en heeft daarom inzichtelijk gemaakt op welke manieren leraren en verenigingen tot de best mogelijke match kunnen komen. Lees hierover meer in het Centre Court magazine.
Lees online
Team NL Nederlandse Loterij Heineken Rabobank KPN
Menzis Tennis Direct Dunlop K-Swiss Sky Radio
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook