Nieuwsbrief Tenniskids voor ouders online lezen  |  afmelden
Knltb
3 november 2017
Doet jouw kind ook mee aan de competitie?
Beste ouder,

Je ontvangt deze e-mail omdat jouw kind lid is van een KNLTB-tennisvereniging. De KNLTB verstuurt deze speciale Tenniskids nieuwsbrief vier tot zes keer per jaar zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom Tenniskids (hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar) en leuke acties van de KNLTB. 

Wil je deze nieuwsbrief in het vervolg niet meer ontvangen? Dan kun je jezelf hier afmelden.
Bart Boonstra: "Doe mee aan de World Tour of Groene competitie!"
Bart Boonstra van Nickelodeon is een grote tennisfan. In bovenstaande video roept hij jouw kind op om mee te doen aan de World Tour of Groene competitie. Dus staat jouw kind met veel plezier op de tennisbaan? Geef hem/haar dan nu op bij jouw tennisvereniging! Of je kind pas begonnen is met tennis of al langer speelt, iedereen kan meedoen aan de World Tour of Groene competitie. Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, daar draait het om bij competitie spelen! 
Speeldata
Toernooitjes in de buurt
Het hele jaar door kan jouw kind meedoen aan Tenniskids toernooitjes. Verschillende verenigingen en tennisscholen in het land organiseren toernooitjes speciaal voor kinderen. Check de kalender voor de toernooitjes bij jou in de buurt en schrijf je in!
Bekijk kalender
Mis niets van Tenniskids!
Wil je niets missen van al het nieuws rondom Tenniskids? Check dan eens de website www.tenniskids.nl en volg onze Facebookpagina! Daar vind je nieuwtjes, informatie over de World Tour, Groene competitie en toernooien maar ook leuke winacties!
Naar Facebook
Vragen over Tenniskids?
Tenniskids bestaat uit verschillende kleuren, met een eigen competitie en spelregels. Niet gek dat je dan wel eens een vraag kan hebben over één van deze onderwerpen. Alle informatie over Tenniskids, maar ook tips voor jou als ouder en veelgestelde vragen vind je terug in de speciale ouderfolder. Jouw vraag niet beantwoord? Kijk dan ook eens op de website voor meer informatie.
Naar ouderfolder
Team NL - Nederlandse Loterij   Heineken   Rabobank
Menzis   TennisDirect.nl   Dunlop Sport
   
Bilderberg   Skyradio   De Telegraaf
   
Tenniskids.nl