Persbericht online lezen  |  afmelden
Knltb
20 september 2017
KNLTB lanceert uniek online platform Tennis.nl

Amersfoort, 20 september – De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) lanceert vandaag het digitale platform Tennis.nl. De KNLTB wil de komende jaren meer Nederlanders laten kennismaken met de tennissport. Het nieuwe online platform Tennis.nl speelt daarbij een centrale rol. De kracht van tennis is niet alleen dat de sport een leven lang beoefend kan worden, maar ook dat tennis uitstekend past binnen de huidige tijdsgeest waarin men een voorkeur heeft voor snelle en eenvoudige vrijetijdsbesteding.  

Erik Poel, algemeen directeur KNLTB: “De KNLTB is er voor alle liefhebbers van de tennissport en met Tennis.nl zullen we een grote groep potentiële nieuwe tennissers laten kennismaken met alles wat onze sport zo bijzonder maakt. Ik ben enorm trots op dit initiatief: een platform dat geen gelijke kent binnen de Nederlandse sportwereld, en de tennissport een prachtig podium biedt."

Op Tennis.nl worden bezoekers geprikkeld door bijzondere indrukken van de tennissport in woord en beeld. Zo lichten bekende en onbekende Nederlanders hun liefde voor de sport toe en worden de mooiste tennisverenigingen van Nederland in beeld gebracht. Bezoekers die geïnspireerd raken om meer over de sport te weten te komen, of om zelf het racket in de hand te nemen, vinden op de site concrete tips en handvatten. Zo kunnen bezoekers via Tennis.nl bijvoorbeeld gemakkelijk een vereniging in de buurt vinden en kaarten kopen voor tennisevenementen.

Sportmarketingbureau SportVibes creëert de content voor Tennis.nl en heeft samen met onlinebureau RAAK Rotterdam de identiteit vormgegeven en het platform ontwikkeld.

Teun Verheij, Digital Director SportVibes: “Het imago van tennis kon best een oppepper gebruiken. Tennis.nl is dan ook méér dan een platform. Het is een lifestyle magazine met unieke tennisverhalen. Tennis.nl heeft een eigen frisse identiteit waarmee we de voordelen en het gemak van de sport optimaal kunnen profileren. We gaan veel (video)content ontwikkelen waarmee de doelgroep zich kan identificeren. Het platform draait om de rol die tennis kan spelen in jouw leven en de voordelen die het biedt.”   

Bekijk het platform op www.tennis.nl of volg het via Facebook, Instagram en Twitter.

Voor meer informatie neem contact op met Anders Dielessen – Online Strateeg KNLTB
Email: a.dielessen@knltb.nl Tel: 0612154036 of 08813026 00Over de KNLTB
De KNLTB is hét startpunt van de tennissport in Nederland en heeft de ambitie om nog meer mensen méér te laten tennissen. Ongeveer 1700 tennisverenigingen, en daarmee zo'n 600.000 tennissers, zijn aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Verder heeft de KNLTB als doel de promotie van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving. Ten slotte begeleidt de KNLTB jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen.
www.knltb.nl

Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
 
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook