Op weg naar meer toernooispelers online lezen  |  afmelden
Knltb
1 september 2017
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Met concrete actiepunten naar huis na workshop 'Binding jeugdleden'
Elke club is er wel mee bezig: het werven en behouden van jeugd. De KNLTB staat clubs graag bij om initiatieven hiervoor op touw te zetten. In september en oktober starten workshops voor clubs en trainers waar je inspiratie kunt opdoen! Trainers verdienen 2 PO punten met hun deelname.
Lees meer
Sponsorbeleid doet open toernooi De Geeren bloeien
Wie in juni een kijkje nam bij het open toernooi van BTV De Geeren in Baarn, had direct gezien dat het toernooi daar bloeit. Met een deelnemersveld van meer dan 250 spelers, een drukte van belang op het park en vooral een groot aantal sponsors. Maar wat doen ze dan zo goed? Want vooral het grote aantal sponsors is iets wat veel tennisclubs niet zomaar voor elkaar krijgen. 


Lees meer
 
Clubs organiseren samen weekendtoernooi
Er leeft onder tennissers een steeds sterkere behoefte om tijdens toernooien exact te weten wanneer zij verwacht worden om een wedstrijd te spelen. Ook een aangekleed evenement, met bijvoorbeeld een barbecue of een borrel, valt doorgaans in de smaak. Vier Amsterdamse tennisverenigingen sloegen de handen ineen en organiseerden begin augustus een weekendtoernooi dat voorzag in deze voorkeuren.
Lees meer
 
Centre Court magazine
Het gaat goed met het Tenniskids-programma. De nieuwste aanwinst in het aanbod is Tenniskids Blauw, voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Jacco Eltingh vertelt in het Centre Court magazine over de waarde van Tenniskids en over het trainen met kinderen: "Het is geen hogere wiskunde, maar er komt een heel andere dynamiek bij kijken. Daar moet je mee oefenen." Volgens Eltingh is het "niet meer dan logisch" dat het Tenniskids-programma uiteindelijk zijn uitwerking zal hebben op de topsportambities. Lees het gehele artikel in het Centre Court magazine.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook