Bekijk de indeling hier. online lezen  |  afmelden
Knltb
18 augustus 2017
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Tenniskidstas een succes in het Drentse Hoogeveen
Basisscholen in het Drentse Hoogeveen hebben rond de maanden maart en september drie weken lang de beschikking over rackets, ballen en ander tennismateriaal. Met deze speciale Tenniskidstas maken de kinderen tijdens de sportles kennis met tennis. Een succes, want TC De Weide heeft alleen al de afgelopen periode vijftien nieuwe leden mogen verwelkomen!
Lees meer
 
TV Wolfsbosch kiest ledverlichting
Ledverlichting voor alle elf tennisbanen. Een aankoop van dergelijke grootte wil je als tennisvereniging natuurlijk weloverwogen doen. TV Wolfsbosch pakte die aanbesteding zorgvuldig aan en ging met diverse leveranciers in gesprek. Het koos uiteindelijk voor de led-armaturen van Philips Lighting. De club uit Brabant werd daarmee ook nog eens een pilotvereniging van Philips.
Lees meer
 
Workshop:
Tenniskids@school
Tenniskids@school geeft clubs de kans om tennis op een gave, toegankelijke en aangepaste manier te organiseren. Speciaal voor tennisleraren is er een workshop Tenniskids@school. Je leert de materiaalpakketten te gebruiken en krijgt handige tips om het traject op te volgen op de vereniging, zodat het plezier en het effect voor alle deelnemers vergroot wordt. De workshop levert je 2 PO punten op en is op verschillende data en locaties in september en oktober. Schrijf je snel in!
Naar de workshop
 
Leden werven? Doe mee aan de AH Sportactie
Ben je op zoek naar mogelijkheden om nieuwe leden te werven voor jouw vereniging? Doe dan mee aan de landelijke AH Sportactie van Albert Heijn en NOC*NSF. Klanten van AH kunnen drie weken lang, van 4 tot en met 24 september 2017, AH sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen zij tot 3 december vijf keer gratis sporten bij deelnemende sportclubs naar keuze. Een unieke kans om de vereniging lokaal te promoten en om nieuwe leden te werven.
Albert Heijn Sportactie
 
Centre Court magazine
Het gaat goed met het Tenniskids-programma. Nieuwste aanwinst in het aanbod is Tenniskids Blauw, voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Jacco Eltingh vertelt in Centre Court magazine over de waarde van Tenniskids en over het trainen met kinderen: "Het is geen hogere wiskunde, maar er komt een heel andere dynamiek bij kijken. Daar moet je mee oefenen."
Volgens Eltingh is het "niet meer dan logisch" dat het Tenniskids-programma uiteindelijk zijn uitwerking zal hebben op de topsportambities. Lees het gehele artikel in Centre Court magazine.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook