Makkelijker invallers regelen online lezen  |  afmelden
Knltb
4 augustus 2017
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Mensen met beperking helpen TV Udenhout
Dagelijks zijn zo'n acht mensen met een licht verstandelijke beperking actief op het tenniscomplex van TV Udenhout. De Brabantse club stelt zijn accommodatie beschikbaar als activiteitencentrum voor de lokale zorginstelling Prisma, die op zijn beurt helpt met het opknappen van allerlei dagelijkse klusjes. Een win-winsituatie!
Lees meer
 
Enthousiasme over padel bij LTC Barneveld
Bestuurslid Herbert Cramer kan er nauwelijks over uit. Zowel het bestuur en de leden van LTC Barneveld als de gemeente waren zo enthousiast over padel dat binnen no-time twee padelbanen en een minibaan werden gerealiseerd op het tenniscomplex. "Binnen drie weken was de vergunning geregeld."
Lees meer
 
Workshop:
Visie op Techniek
Welke technische principes zie je terug in de slagen van huidige profspelers? Wat zijn de overeenkomsten in hun bewegingen? Aan de hand van videobeelden zijn topspelers naast elkaar gezet om dit te bekijken. Deze boeiende workshop voor tennisleraren duurt een dagdeel en levert je 12 PO punten op. Je kunt inschrijven voor diverse data op verschillende locaties in het land.
Schrijf je nu in
 
Kom met jouw vereniging naar de Davis Cup!
Van vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017 vindt in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag de Davis Cup plaats. Het Nederlands Davis Cupteam speelt voor een plek in de Wereldgroep 2018 in eigen huis tegen Tsjechië. Kom met jouw vereniging naar de Davis Cup en ontvang 10% groepskorting bij bestelling van 10 toegangskaarten of meer.
.
Naar de kaartverkoop
 
Centre Court magazine
Weet je wat de tennisleraar op jouw club verdient? Weet je ook wie er voor de kosten opdraait als hij of zij arbeidsongeschikt raakt? De KNLTB zet zich in om de positie van tennisleraren te verbeteren en wil daarom bewustwording creëren, bij zowel de verenigingen als de leraren zelf. Meer weten? Lees Centre Court magazine online.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook