LINDA.magazine volledig in het teken van tennis online lezen  |  afmelden
Knltb
21 juli 2017
Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
TV Barendrecht doet er alles aan om leden goede lessen te bieden
De kwaliteit van de trainer bepaalt voor een groot deel het plezier dat mensen aan tennis beleven en in grote mate ook het succes van de club. Daarom is iedere KNLTB- tennisvereniging verplicht te werken met een leraar die een diploma én geldige licentie heeft. TV Barendrecht erkent de belangrijke rol van de leraar en besteedt dan ook  veel aandacht aan de kwaliteit van de leraar.
Lees meer
 
Gezond voedsel slaat aan bij CTV De Doelen in Culemborg
De tijd dat bezoekers van sportclubs genoegen namen met een broodje kroket in de kantine is voorbij, volgens voorzitter Oscar Vos van CTV De Doelen. Een gezonde, smaakvolle en hoogwaardige snack is waar de mensen  behoefte aan hebben. Die standaard hanteert Vos dan ook, en met succes. De bezoekers krijgen gezond voedsel voorgeschoteld en de omzet is ook nog een flink verhoogd!
Lees meer
 
PO week tijdens de Future van Rotterdam
Speciaal voor tennisleraren organiseert de KNLTB een PO week tijdens de Future van Rotterdam (21 t/m 27 aug.). Je kunt op elke dag drie verschillende workshops volgen. Deelname aan een dag levert je 7 PO-punten op. Naast het volgen van workshops is er uiteraard ruimte om tennis te kijken. Bekijk de cursussen op dag 1, dag 2, dag 3 en/of dag 4.
Nieuwsbericht
 
Ken jij jouw Accountmanager?
Heb je een vraag, wil je informatie of deskundig advies? Voor vragen over verenigingsthema's, zoals ledenwerving en-behoud, Competitie Nieuwe Stijl of Duurzaamheid, zijn de Accountmanagers van de KNLTB het eerste aanspreekpunt voor de tennisvereniging. Bekijk wie jouw Accountmanager is.
.
Accountmanagers
 
Centre Court magazine
45+-leden zo lang mogelijk met plezier laten tennissen. Dat is het doel van het nieuwe programma Tennis Fit, speciaal ontwikkeld voor tennissers van 45 jaar en ouder. Na een succesvolle pilot in 2016, rolt de KNLTB het programma nu landelijk uit. In het Centre Court magazine lees je hier meer over, is de pilotclub TV Buren aan het woord en vind je het cursusoverzicht voor de workshop Tennis Fit voor tennisleraren.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook