Padel biedt verenigingen kansen online lezen  |  afmelden
Knltb
7 juli 2017
Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
Nieuwe padelbanen voor Dukenburg
TPV Dukenburg was op zoek naar een echte impuls voor het aantrekken van nieuwe leden. Padel bleek het antwoord en inmiddels liggen er twee gloednieuwe padelbanen. De club verwacht dat de nieuwe mogelijkheden om tennis- en padelliefhebbers te binden, volgend jaar al zeker vijftig nieuwe leden op gaat leveren.
Lees meer
 
Zelf een succesverhaal indienen?
Heb je ook een succesverhaal waar andere verenigingen baat bij hebben? Beschrijf dat dan in een paar zinnen en stuur het in. Als jouw verhaal geschikt is voor publicatie op centrecourt.nl, dan nemen we contact met je op voor een telefonisch interview.

Succesverhaal indienen
 
Doe mee aan de landelijke AH Sportactie!
Ben je op zoek naar mogelijkheden om nieuwe leden te werven voor jouw vereniging? Doe dan mee aan de landelijke AH Sportactie van Albert Heijn en NOC*NSF. Een unieke kans om de vereniging lokaal te promoten en om nieuwe leden te werven.Lees meer
 
Save the Date: Jaarcongres en Trainerscongres
Op vrijdag 15 december 2017 vindt in Topsportcentrum Rotterdam voor de derde keer het KNLTB Trainerscongres plaats. Een dag later vindt op dezelfde locatie het KNLTB Jaarcongres voor verenigingsbestuurders plaats. De congressen zijn unieke en inspirerende dagen die je als tennisleraar en vereniging niet mag missen! Houd de datum dus alvast vrij in je agenda.
KNLTB Jaarcongres
 
Centre Court magazine
Bilderberg Hotel De Keizerskroon is gastheer van het KNLTB-project Thuis op de Club. In drie verschillende sessies laten verenigingen blijken wat er leeft onder leden en waar ruimte is voor verbetering op het gebied van gastvriendelijkheid. "Na dit seizoen zal duidelijk worden of er binnen de verenigingen een cultuuromslag heeft plaatsgevonden."

Lees meer hierover in het Centre Court magazine.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook