Stuur uiterlijk 31 augustus je gegevens in op gaslicht.com/knltb-winddoek online lezen  |  afmelden
Knltb
23 juni 2017
Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
All-in-lidmaatschap bij TV De IJpelaar groot succes
Het aantal jeugdleden bij TV De IJpelaar in Breda was vorig jaar nog op twee handen te tellen. De club besloot om een all-in-lidmaatschap aan te bieden voor kinderen tot en met 18 jaar. Een groot succes, want binnenkort passeert de club de grens van honderd jeugdleden!
Lees meer
 
Wat is jouw ideale toernooivorm?
De KNLTB wil het toernooiaanbod verbeteren. Samen met verschillende doelgroepen is een aantal nieuwe toernooivormen bedacht die we bij jou willen toetsen. Geef jouw mening via onderstaande tool en stel jouw ideale vorm eenvoudig samen.
Online tool
 
Vind bijscholingen met de PO-cursuszoeker
Tennisleraren die zich willen ontwikkelen vinden in de PO-cursuszoeker eenvoudig alle cursussen die door de KNLTB en externe partijen worden aangeboden. 
Regelmatig worden er nieuwe cursussen toegevoegd aan de cursuszoeker. Heb jij zelf een goed idee voor een bijscholingsonderwerp? Laat het weten via dit formulier.

.
Cursuszoeker
 
Trainersseminar bij Windmill Cup in Velp
Op vrijdag 21 juli is er een trainersseminar bij de Windmill Cup in Velp. Verschillende onderwerpen op het gebied van jeugd(tennis) komen aan bod zoals toptennis, talentontwikkeling, breedtetennis en tennis op de vereniging. Wil jij hier bij zijn? Schrijf je dan snel in! De kosten voor deze dag zijn 25 euro en je ontvangt 6 PO punten.


Naar de workshop
 
Centre Court magazine
Inmiddels hebben zo'n 10.000 Nederlanders kennisgemaakt met padel. De tennisbond steunt verenigingen die een padelbaan willen aanleggen met raad en daad. Verenigingen die een baan hebben aangelegd, zijn dolenthousiast! "We zijn ondernemend, ambitieus. Daarbij past de aanleg van padelbanen", zegt Marcel van Dijken, voorzitter van TC Hardenberg.

Lees meer over padel, de kosten en de kansen in Centre Court magazine.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook