Schrijf je club nu in op www.clubprofiel.nl online lezen  |  afmelden
Knltb
9 juni 2017
Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
Strandvliet pakt besturen anders aan
LTC Strandvliet bepaalde voor zichzelf dat het echt tijd was voor verandering. “We wilden enerzijds meer leden aan ons binden en het anderzijds als bestuur echt anders gaan doen”, vertelt vicevoorzitter Duncan Waardenburg. “Bij alles is er nu de mindset: ‘waarom doen we het zo en kan het ook anders?’” Deze denkwijze levert de club veel op.
Lees meer
 
Breng het Tenniskids Feest onder de aandacht!
De KNLTB organiseert komende zomer weer het Menzis Tenniskids Feest op zaterdag 1 juli in Eindhoven en op zondag 2 juli in Utrecht. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Deelname is gratis. Graag vragen wij je het Tenniskids Feest onder de aandacht te brengen bij alle kinderen op jouw club die 4 keer hebben deelgenomen aan de World Tour en Groene competitie. .
Terugblik vorig jaar
 
Workshop Tenniskids techniek (rood)
Wil jij meer weten over de technische ontwikkeling van kinderen die tennissen op niveau rood 3, 2 en 1? Schrijf je dan snel in voor de workshop Tenniskids techniek (rood) en behaal hiermee 6 PO punten. Je leert o.a. met welke technische vaardigheden kinderen de stap naar oranje kunnen maken.

Voor deze en heel veel andere bijscholingen, bekijk je de
volledige kalender.
Bekijk de workshop
 
Volg workshops op de Ricoh Open in Rosmalen
Wil jij je als tennisleraar laten bijscholen in de sfeer van een toptennistoernooi? Kom dan op zaterdag 17 juni naar de speciale PO dag tijdens de Ricoh Open. Naast twee inspirerende cursussen, heb je ook de mogelijkheid de halve finales van het grastoernooi te bekijken. Bovendien krijg je de mogelijkheid om zelf een balletje te slaan op het gras! Kosten zijn 99 euro en je ontvangt hiervoor 8 PO punten. Er is slechts plek voor 30 personen, dus schrijf je snel in..
Meer informatie
 
Penning Sportraad Amsterdam 2017 voor Smashing Pink
De Amsterdamse tennisvereniging Smashing Pink heeft begin juni de Penning Sportraad Amsterdam 2017 in ontvangst mogen nemen. De Penning is bestemd voor een persoon of instelling die met durf, visie, ambitie en inzet een grote bijdrage heeft geleverd aan de sport in Amsterdam. 

Smashing Pink is de grootste LHBTI-tennisvereniging ter wereld. De club wordt geprezen om de manier waarop de vereniging haar 'roze-identiteit' inzet om meer begrip, zichtbaarheid en acceptatie voor haar achterban te genereren.

De KNLTB feliciteert Smashing Pink met de Penning Sportraad Amsterdam 2017!
Naar het nieuwsbericht
Centre Court magazine
Een goede sfeer in het clubhuis draagt bij aan het werven en behouden van leden.
BLTC Baarn heeft al veertien jaar een eigen 'belevingsspecialist' in huis: Orhan Çatalgöl, pachter van het clubhuis. 
Met succes laat hij zowel leden als niet-leden graag kennismaken met andere gerechten dan die uit de typische Hollandse frituurcultuur. Maar zijn passie voor horeca gaat veel verder. Hij verbindt mensen en zorgt voor een goede sfeer. Daarmee is hij hét gezicht van de club.

Lees het verhaal van BLTC Baarn in het Centre Court magazine.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook