online lezen  |  afmelden
Knltb
9 juni 2017
Leimonias, A.L.T.A., de Lobbelaer en Zandvoort strijden om titel Eredivisie Gemengd
Amersfoort, 9 juni 2017 - H.L.T.C. Leimonias (Den Haag), Egeria A.L.T.A. (Amersfoort), Lobbelaer-Moerdijk (Zevenbergen) en Hangar 20 Zandvoort gaan komend weekend uitmaken wie zich tot kampioen van de Eredivisie Gemengd kroont, de hoogste klasse in het tennis in competitieverband. De top vier van de reguliere competitie heeft zich geplaatst voor de play-offs, zaterdag 10 en zondag 11 juni bij Leimonias in Den Haag.

Verschillende toppers komen aankomend weekend in Den Haag in actie. Zo doen o.a. Maxime Authom, Niels Desein (beiden H.L.T.C. Leimonias), Bernarda Pera, Antal van der Duim (beiden Egeria A.L.T.A.), Bibiane Schoofs, Yannick Mertens (beiden Lobbelaer-Moerdijk), Lesley Kerkhove, Quirine Lemoine en de gebroeders Griekspoor (allen Hangar 20 Zandvoort) een gooi naar het landskampioenschap.

Loting
De play-offs worden dit jaar georganiseerd door regerend landskampioen H.L.T.C. Leimonias en vinden plaats in Den Haag. Op zaterdag 10 juni worden de halve finales gespeeld. De eerste halve finale gaat tussen H.L.T.C. Leimonias en Lobbelaer-Moerdijk. In de tweede halve finale strijden Hangar 20 Zandvoort en Egeria A.L.T.A. voor een plek in de finale, die op zondag wordt gespeeld tussen de winnaars van de twee halve finales. Bekijk hier de loting.

De wedstrijden beginnen beide dagen om 12.00 uur. Toegang is gratis.

Locatie
H.L.T.C. Leimonias
Klatteweg 103
2597 KA Den Haag

Voor meer informatie over de Eredivisie Gemengd kun je terecht op de website van de KNLTB.Over de KNLTB
De KNLTB is hét startpunt van de tennissport in Nederland en heeft de ambitie om nog meer mensen méér te laten tennissen. Ruim 1700 tennisverenigingen, en daarmee ruim 580.000 tennissers, zijn aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Verder heeft de KNLTB als doel de promotie van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving. Ten slotte begeleidt de KNLTB jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen.
www.knltb.nl


Niet voor publicatie

Voor meer informatie:

Bernice Treep
Communicatieadviseur
b.treep@knltb.nl 0881302612
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
 
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook