Ga in gesprek met de KNLTB en geniet van toptennis online lezen  |  afmelden
Knltb
26 mei 2017
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Tenniskids Blauw bij TC Rulec groot succes
Vanaf de meivakantie staan ook de allerkleinsten op de tennisbaan bij TC Rulec. De Limburgse club startte onlangs met Tenniskids Blauw en beschikt, na een succesvolle instuifmiddag, over een groep van acht enthousiaste talenten! Tennislerares Rinske Neele vindt de tennisvorm voor de jongste jeugd vanaf vier jaar een verrijking en een belangrijke eerste stap in de tennisontwikkeling.
Lees meer
 
Totaalpakket voor jeugd bij TV Valkenswaard
Eén keer per week tennisles, deelname aan de competitie én gratis toegang tot alle jeugdactiviteiten van de club. Het totaalpakket voor jeugdleden tot en met 18 jaar bij TV Valkenswaard slaat aan. Inmiddels tennist ruimt 60 procent van de jeugdleden met het all-in-lidmaatschap en heeft de club 10 tot 15 procent nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen!

Lees meer
 
Breng de JRT-toernooien onder de aandacht
Speciaal voor spelers die in de zomer Jeugdranglijsttoernooien (JRT's) * en ** willen spelen, hebben wij een flyer gemaakt. Op deze flyer staan alle JRT* en JRT** van de zomer in 1 overzicht. Breng deze flyer onder de aandacht bij jouw jeugdleden en bespreek samen alvast het wedstrijdprogramma voor deze zomer!

Flyer JRT* en JRT**
 
Volg workshops op het Ricoh Open in Rosmalen
Op zaterdag 17 juni wordt er een PO dag georganiseerd op het Ricoh Open. Een mooi programma met twee cursussen, toegangskaarten voor de halve finales van het Ricoh Open en met elkaar tennissen op de grasbanen! Kosten voor deelname zijn 99 euro en je ontvangt hiervoor 8 PO punten. Er is slechts plek voor 30 personen, dus schrijf je snel in.
Meer informatie
 
Centre Court magazine
Het twee nummer van Centre Court Magazine is uit! In deze editie komt Jacco Eltingh aan het woord over Tenniskids, het KNLTB-tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Nieuwste aanwinst in het aanbod is Tenniskids Blauw, voor de allerjongsten van 4 tot en met 6 jaar. Eltingh vertelt over de waarde van Tenniskids en hoe het is om met een groep kinderen aan de slag te gaan.

Verder staat het nieuwe ICT-systeem van de KNLTB centraal en staat er weer een vereniging in de schijnwerpers, deze keer BLTC Baarn.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook