Bekijk nu de uitslagen en standen van de competitie in de ClubApp online lezen  |  afmelden
Knltb
12 mei 2017
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
OTC De Warande bereikt jeugd met SjorsSportief.nl
OTC De Warande in Oosterhout organiseert regelmatig activiteiten voor de jeugd. Door die activiteiten aan te melden op de website van SjorsSportief.nl lukt het OTC De Warande sinds vorig jaar een bredere doelgroep aan te spreken. Dit leverde in maart 33 basisschoolkinderen op die met een tennisactiviteit meededen bij OTC De Warande!


Lees meer
 
Aanscherpen alcoholbeleid bij TC De Rauwbraken
Bij TC De Rauwbraken in Berkel-Enschot staan ze voor een verantwoord kantinebeleid. Dat betekent onder andere dat er op een verantwoorde manier alcohol wordt geschonken. Toen onlangs een 'mystery guest' vanuit de gemeente een bezoek bracht aan de club en een alcoholisch drankje bestelde, werd er geserveerd zonder de persoon zijn identiteitsbewijs te vragen. De club kwam direct in actie!
Lees verder
 
Cursus Tenniskids Blauw in Olympisch Stadion
Wil jij lesgeven aan kinderen in de leeftijd 4-6 jaar? Schrijf je dan snel in voor de workshop Tenniskids Blauw op vrijdag 26 mei in het Olympisch stadion tijdens de Amsterdam Tenniskids Games! Komt de datum je niet goed uit? Bekijk dan de andere data en locaties.Lees meer 
 
Vacature Secretaris Bondsbestuur
Ben jij de tennisliefhebber die als spil fungeert binnen het Bondsbestuur? De KNLTB is op zoek naar een secretaris van het Bondsbestuur. Het bestuur is verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie en het beleid van de KNLTB en houdt daarnaast ook toezicht op de kwaliteit van de uitvoering van dat beleid door de Beroepsorganisatie. Heb je interesse? Lees dan hieronder de vacature.
Lees meer
 
Werf nieuwe leden met de Zomer Challenge
In de zomermaanden hebben veel teamsporten een zomerstop, zoals bij voetbal en hockey. Speciaal voor deze sporters (maar ook voor sporters die veelal binnen sporten en naar buiten willen) bieden we de Zomer Challenge aan, een compact lidmaatschap van 3 maanden. Spelers kunnen 3 maanden vrij spelen, krijgen een aantal lessen of clinics en stomen zich zo klaar voor het afsluitende event: het Zomer Challenge eindtoernooi.

Bied de Zomer Challenge ook aan op jouw vereniging!
Lees meer
Centre Court magazine
Het gaat goed met Tenniskids, het KNLTB-tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Nieuwste aanwinst in het aanbod is Tenniskids Blauw, voor de allerjongsten van 4 tot en met 6 jaar. Jacco Eltingh is de gedreven jeugdambassadeur van de KNLTB en vertelt in het tweede Centre Court magazine over de waarde van Tenniskids en hoe het is om met een groep kinderen aan de slag te gaan. Het magazine verschijnt rond 19 mei 2017.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook