Wensen en behoeften van alle betrokkenen in kaart brengen online lezen  |  afmelden
Knltb
28 april 2017
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht
Meer leden door vernieuwd tenniscomplex TV 't Root
Vergrijzing, teruglopende ledenaantallen en weinig betrokken tennissers, er moest iets gebeuren bij tennisvereniging 't Root in Asten. Het bestuur besloot de accommodatie flink onder handen te nemen. Het resultaat: twee nieuwe minibanen, een padel- en beachbaan, twee gravel onder afschot-banen, een gerenoveerde kantine en ledverlichting.
Lees meer
 
Zelf een succesverhaal indienen?
Heb je ook een succesverhaal waar andere verenigingen baat bij hebben? Beschrijf dat dan in een paar zinnen en stuur het in. Als jouw verhaal geschikt is voor publicatie op centrecourt.nl, dan nemen we contact met je op voor een telefonisch interview.


Succesverhaal indienen
 
KNLTB Jaarverslag 2016
2016 was een jaar waarin grote stappen zijn genomen om de ambities te verwezenlijken. Wil jij weten welke? Bekijk dan het overzichtelijke KNLTB Jaarverslag 2016.
Lees meer 
Nieuwe roadshows KNLTB.Club!
Verzorg jij de communicatie bij jouw vereniging? De KNLTB organiseert de komende periode door het hele land roadshows voor jou! Tijdens de roadshow doe je inspiratie op over hoe de communicatieprocessen binnen de club verbeterd kunnen worden.
Lees meer 
 
Cursus Zelfvertrouwen:
a mental game
Wil jij het zelfvertrouwen van jouw leerlingen vergroten? Met de online bijscholing Zelfvertrouwen krijg je veel tips om direct op de baan toe te passen. De cursus kost €69,95 euro en door het volgen van de training behaal je 4 PO punten.
Lees meer
 
Dag van de Fondsenwerving voor de Sport
Laat je inspireren en adviseren om meer en/of extra inkomsten te werven voor jouw sport. Deze dag brengt veel inzicht, kennis en praktische voorbeelden samen.

Save the date: maandag 19 juni Papendal Arnhem. Dag van de Fondsenwerving voor de Sport
Lees meer 
Centre Court magazine
Het gaat goed met Tenniskids. Het programma voor de tennisjeugd met daaraan gekoppeld de World Tour, groeit elk jaar in aantallen clubs én deelnemers. De KNLTB is vastbesloten om de stijgende lijn de komende jaar door te trekken, zodat binnenkort alle tennisverenigingen met jeugdleden ook Tenniskids-verenigingen zijn.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook