Alle clubs ontvangen eind april een uitnodiging online lezen  |  afmelden
Knltb
14 april 2017
Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
Met korting naar 't Melkhuisje
‘t Melkhuisje is terug op de tenniskalender!
Op 18, 19 en 20 mei is de eerste editie van de Melkhuisje Masters in Hilversum. Robin Haase (ATP 48), Diego Schwartzman (ATP 41) en Denis Istomin (ATP 72) zijn zeker van de partij. Jij kunt het toernooi bezoeken en als KNLTB-lid krijg je ook nog eens korting op je tickets!
Lees meer 
Bewuste voedingskeuze TC Bas Dongen
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat sporters behoefte hebben aan een gezonder assortiment in het clubhuis. TC Bas Dongen heeft van de kantine haast een culinair restaurant gemaakt en biedt producten aan van hoge kwaliteit. Daarmee heeft het ook nog eens de omzet flink verhoogd!
Lees meer
 
Zelf een succesverhaal indienen?
Heb je ook een succesverhaal waar andere verenigingen baat bij hebben? Beschrijf dat dan in een paar zinnen en stuur het in. Als jouw verhaal geschikt is voor publicatie op centrecourt.nl, dan nemen we contact met je op voor een telefonisch interview.

Succesverhaal indienen
 
Ledenwerving met Tenniskids@school
Met Tenniskids@school kun je kinderen in het basisonderwijs op een laagdrempelige manier enthousiast maken voor tennis. De ideale manier om jeugdleden te werven! Kijk eens op centrecourt.nl voor handige stappenplannen en diverse tennispakketten met (leen)materialen.
Lees meer 
 
Cursus Tenniskids Blauw in Olympisch Stadion
Wil jij lesgeven aan kinderen in de leeftijd 4-6 jaar? Schrijf je dan snel in voor de workshop Tenniskids Blauw op vrijdag 26 mei in het Olympisch stadion tijdens de Amsterdam Tenniskids Games! Komt de datum je niet goed uit? Bekijk dan de andere data en locaties.
Lees meer
 
Centre Court magazine
Hoe creëer je een cultuur waarin een tennisser zich optimaal kan ontwikkelen? Hoe krijg je een sporter mentaal gezien in de perfecte prestatietoestand? Bart Heuvingh (28) is als topsportbegeleider werkzaam bij voetbalclub AZ Alkmaar, een innovator op het gebied van mentale begeleiding. De bewegingswetenschapper en prestatiepsycholoog geeft diverse tips die ook voor tennissers, tenniscoaches en ouders waardevol kunnen zijn.  In Centre Court magazine deelt hij zijn visie.
Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook