Het feest is op zaterdag 1 juli in Eindhoven en op zondag 2 juli in Utrecht! online lezen  |  afmelden
Knltb
31 maart 2017
Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
GLTC Ad Astra neemt spelregels door
Elke vereniging streeft ernaar dat tenniswedstrijden zo eerlijk mogelijk verlopen. Fair Play draagt op elk niveau en op elke leeftijd bij aan meer tennisplezier. Bij GLTC Ad Astra in Gouda krijgen Tenniskids-spelers voor elke speelronde van de World Tour een korte opfriscursus. “Ik vraag bijvoorbeeld of een bal die op de lijn stuitert in of uit is. ‘In’, schreeuwen ze dan. Dit heeft een positief effect op de wedstrijden.
Lees verder
 
TC Daalmeer bloeit na brand als nooit tevoren
Brandstichting legde het gehele clubgebouw van TC Daalmeer in Alkmaar in as. “Natuurlijk is een brand verschrikkelijk, maar de positiviteit en het enthousiasme dat los is gekomen maakt dat de club nu succesvoller is dan ooit”, aldus voorzitter Eric de Lange. De Noord-Hollandse vereniging beschikt inmiddels over een grote groep vrijwilligers, een nieuw clubhuis, padelbanen en het ledenaantal is met ruim 120 leden gestegen.
Lees verder
 
KNLTB vrijwilliger worden?
Binnen de KNLTB werken vrijwilligers en beroepskrachten er samen aan om het tennis in Nederland te promoten en verder te ontwikkelen. Naast de duizenden verenigingsvrijwilligers zijn er momenteel ook zo’n 1100 KNLTB vrijwilligers die een steentje bijdragen aan tennis in Nederland. Binnen het Bondsbestuur, Districtsbestuur of als arbiter. Doe jij ook mee? Bekijk de openstaande vacatures.
Lees verder
 
Cursus Wedstrijdspanning
Wedstrijdspanning heeft grote invloed op de prestaties en het spelplezier. De online cursus  Wedstrijdspanning is bedoeld voor de tennisleraar die op zoek is naar handvaten om wedstrijdspanning bij zijn leerlingen te controleren. Breid je kennis en kunde op mentaal gebied uit en word een completere tennisleraar. Deze online cursus levert je 3 PO punten op! Bekijk hier de hele bijscholingskalender.
Meer informatie
 
Centre Court magazine
Wie ruim 20.000 apps heeft getest, weet vanzelfsprekend wel te vertellen wat er goed, of misschien minder geslaagd is aan de nieuwe KNLTB ClubApp. Bart Breij, app-adviseur van beroep, is enthousiast. "De tennisbond en de clubs kunnen zich hiermee echt onderscheiden."Lees online
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook