Doet jouw vereniging ook mee? Lees online  |  Afmelden
KNLTB
 
Nieuwsbrief
17 maart 2017
Nieuwsoverzicht
Naar het nieuws
 
Tenniskids@school levert 30 nieuwe jeugdleden op
De Gelderse club TVD Didam zet met Tenniskids@school in op de basisschoolgroepen 3 t/m 7. Deze groep heeft zich vaak nog niet verbonden aan een sport. Die aanpak werkte, door het traject zijn 800 kinderen in aanraking gekomen met tennis en verwelkomde TVD Didam een kleine 30 nieuwe jeugdleden!
 
Lees verder
Zelf een succesverhaal indienen?
Heb je ook een succesverhaal waar andere verenigingen baat bij hebben? Beschrijf dat dan in een paar zinnen en stuur het in. Als jouw verhaal geschikt is voor publicatie op centrecourt.nl, dan nemen we contact met je op voor een telefonisch interview.


 
Lees verder
 
Vacature Voorzitter Bondsbestuur
Ben jij een verbindende teamspeler met bestuurlijke ervaring? De KNLTB is op zoek naar een voorzitter van het Bondsbestuur die verantwoordelijk is voor het bepalen van de strategie en het beleid van de KNLTB en daarnaast ook toezicht houdt op de kwaliteit van de uitvoering van dat beleid door de Beroepsorganisatie. Heb je interesse? Lees dan hieronder de vacature.
 
Naar de vacature
Workshop Techniek voor recreatieve tennissers
Tijdens de online workshop Techniek voor recreatieve tennissers worden handvatten aangereikt hoe je recreatieve spelers van niveau 7 t/m 9 met een technische hulpvraag kunt helpen. Schrijf je snel in via www.mijnknltb.nl. Met de workshop behaal je 9 PO punten. Voor deze en heel veel andere bijscholingen, bekijk je de volledige kalender.

 
Bijscholingskalender
 
Centre Court Magazine
De KNLTB is al een paar jaar flink in beweging, en nergens is deze beweging meer zichtbaar dan op de afdeling Verenigingsondersteuning. De bond denkt meer 'van buiten naar binnen', men wil weten wat er speelt en waaraan verenigingen behoefte hebben. Een nóg proactievere houding van de Accountmanagers en meer aandacht voor de kleinere verenigingen zijn belangrijke punten in 2017.
De KNLTB komt naar je toe dit seizoen!
 
Lees online
 
 
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij