Lees online  |  Afmelden
KNLTB
Persbericht
Persbericht: Favorieten in leeftijdsklassen t/m 12 en t/m 16 jaar veroveren nationale tennistitels op Menzis NOJK

Amersfoort, 13 maart 2017 - Op de Menzis NOJK in Racket en Fitnesscentrum De Rhijenhof te Den Haag hebben de nummers één van de plaatsingslijst hun status waargemaakt. In de leeftijdscategorie t/m 16 jaar gingen Deney Wassermann (Amsterdam) en Julie Belgraver (Den Haag) er met de titel vandoor. In de leeftijdscategorie t/m 12 jaar wonnen Abel Forger (Soest) en Isis van den Broek (Driebergen-Rijsenburg).

Finales
Op de finaledag van de Menzis Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen wonnen de favorieten overtuigend. Op één onderdeel na gingen alle finales tussen de nummers één en twee van de plaatsingslijst. Deney Wassermann versloeg Lodewijk Weststrate met 6-4, 6-1 bij de jongens tot en met zestien jaar. Bij de meisjes was Julie Belgraver oppermachtig. Zij verloor net als haar mannelijke evenknie de hele week geen set. In de finale klopte ze de ongeplaatste Anna Brinkman Adsarias met 6-1, 6-1.

Ook in de jongste leeftijdscategorie, zowel bij de meisjes als de jongens, speelden twee finalisten die geen set hadden afgestaan. Abel Forger won bij de jongens in de finale van Lars Wagenaar met 6-1, 6-3. Isis van den Broek versloeg Rose Marie Nijkamp in de meisjesfinale met 6-4, 6-2.

NOJK t/m 14 en t/m 18 jaar
De Menzis NOJK wordt woensdag 15 maart hervat in De Rhijenhof met de strijd bij de junioren t/m 14 jaar en t/m 18 jaar. Op zondag 19 maart zijn de finales. De wedstrijden zijn te volgen op een livestream. Bekijk ook het programmaboekje.

Klik hier voor alle uitslagen en speelschema's van de Menzis NOJK -12 en -16 jaar.

Klik hier voor meer over de komende Menzis NOJK -14 en 18 jaar.
 
Niet voor publicatie
Voor meer informatie

Bernice Treep
Communicatieadviseur
b.treep@knltb.nl / 0881302612
 
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij
 
Dit is een uitgave van de KNLTB