Kijk snel op KNLTB.nl voor de indeling Lees online  |  Afmelden
KNLTB
 
Nieuwsbrief
3 maart 2017
Nieuwsoverzicht
Naar het nieuws
 
Maandag 6 maart World Tennis Day
Neem je racket mee, deel&win!
Maandag a.s. is het World Tennis Day! Over de hele wereld worden evenementen en initiatieven opgezet ter promotie van onze sport. Om tennis in Nederland in de spotlights te zetten is de #racketmeemaandag bedacht. Doe jij ook mee? Deel dit filmpje dan vandaag nog via je eigen - of clubaccount(s) op social media zodat iedereen maandag met een racket rondloopt. 
Ga je zelf maandag met je racket op stap, maak hier dan een foto van en deel deze via Facebook, Twitter en/of Instagram met de hastags #racketmeemaandag #worldtennisday en maak kans op mooie tennisprijzen. 
Lees verder
Filmpje
 
Van peutertennis naar Tenniskids bij OTC'34
Komend voorjaar gaat Tenniskids Blauw van start, het tennisprogramma voor kinderen van 4 tot 6 jaar. OTC'34 in Oudenbosch startte in april 2016 met een vergelijkbaar initiatief, namelijk peutertennis. Met een aantrekkelijk lidmaatschap bekijken ouders of tennis bij hun kind past.
 
Lees verder
Fusie blaast de vereniging weer nieuw leven in
"Wanneer het ledenaantal bij twee clubs structureel daalt, moet er iets gebeuren om de sport in de stad nieuw leven in te blazen." De fusie tussen TVO en TOGO tot TC Hardenberg was de beste oplossing, met veel nieuwe vrijwilligers tot gevolg!
.
 
Lees verder
 
Workshop Rolstoeltennis
Rolstoeltennis is wereldwijd de snelst groeiende sport van alle gehandicaptensporten. En Nederland is er erg goed in, gezien de vele internationale en ook Paralympische titels. Wil jij lesgeven aan beginnende en enigszins gevorderde spelers? Kom dan op vrijdag 10 maart naar de workshop Rolstoeltennis in Almere en behaal hiermee 4 PO punten. 
 
Meer informatie
Workshop G-tennis
Wil jij lesgeven aan mensen met een beperking? Volg dan de workshop G-tennis op donderdag 23 maart in Amersfoort. Het draait in deze workshop vooral om inzicht in verschillende gedragingen. Je ontvangt handvatten en ideeën waarmee je je aanpak aanzienlijk kunt verbeteren. De workshop levert je 4 PO punten op.
.
 
Meer informatie
 
Centre Court Magazine
De eerste editie van Centre Court magazine 2017 viel vorige week op de mat. Met hierin aandacht voor de positie van sport in de huidige politiek. Maar er is meer: Centre Court magazine bezoekt de komende tijd tennisverenigingen met een bijzonder verhaal, te beginnen met TV Carolus, Vereniging van het Jaar 2016. Verder lees je alle ins en outs van compact spelen en stellen we de nieuwe KNLTB Accountmanagers aan je voor.
 
Lees online
 
 
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij