Tennis. Love the game. Lees online  |  Afmelden
KNLTB
 
Nieuwsbrief
17 februari 2017
Nieuwsoverzicht
Naar het nieuws
 
Workshop Tenniskids techniek (rood)
Wil jij meer weten over de technische ontwikkeling van kinderen die tennissen op niveau rood 3, 2 en 1? Schrijf je dan snel in voor de workshop Tenniskids techniek (rood) en behaal hiermee 6 PO punten. Voor deze en heel veel andere bijscholingen, bekijk je de volledige kalender.
*
 
Direct inschrijven
Jeugdleden werven tijdens de Koningsspelen
Dit jaar worden de Koningsspelen voor de vijfde keer gehouden. In het hele land werken basisscholen en sportverenigingen samen om diverse (sport)activiteiten aan te bieden. De officiële inschrijfdatum is voorbij, maar je kan je nog aanmelden met jouw vereniging. Haak aan met een gave clinic of andere activiteiten!
 
Lees verder
 
Vernieuwd materiaal voor open dag
Om verenigingen te helpen bij de invulling en promotie van hun open dag, stelt de KNLTB vernieuwd materiaal beschikbaar. Dit bestaat uit een draaiboek en tips voor een aantrekkelijk programma en promotiemateriaal, inclusief activatiecampagne. Het materiaal kun je heel gemakkelijk voorzien van de eigen clubinformatie.
 
Lees verder
 
 
Nieuw laddersysteem verdubbelt aantal spelers
De interne laddercompetitie is bij A.L.T.C. D.D.V. in Amsterdam gekoppeld aan een speciale app. Eens per twee weken deelt die je automatisch in voor een wedstrijd tegen een tennisser van gelijk niveau. Het aantal spelers dat in wedstrijdverband tennist is hierdoor verdubbeld.
 
Lees verder
Zelf een succesverhaal indienen?
Heb je ook een succesverhaal waar andere verenigingen baat bij hebben? Beschrijf dat dan in een paar zinnen en stuur het in. Als jouw verhaal geschikt is voor publicatie op centrecourt.nl, dan nemen we contact met je op voor een telefonisch interview.
*
 
Insturen
 
Centre Court magazine
Op 15 maart vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Centre Court zette om die reden coach en oud-toptennisser Raemon Sluiter en politicus Rudmer Heerema bij elkaar in de ring. Vol passie vertellen zij over de rol van sport in hun leven én in de politiek, over winnaarsmentaliteit en Hollandse zeikerds. Lees ook waar de grootste partijen voor staan op het gebied van sport. Het magazine verschijnt rond 24 februari 2017.
 
Lees online
 
 
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij