Bekijk de resultaten uit Ledenmonitor Lees online  |  Afmelden
KNLTB
 
Nieuwsbrief
3 februari 2017
Nieuwsoverzicht
Naar het nieuws
 
Glow in the dark-tennis trekt ruim 70 kinderen
Veel tennisverenigingen plaatsen in de wintermaanden een opblaashal op het complex. LTV De Doordraaiers in Houten organiseerde in hun ballonhal een zeer geslaagd glow in the dark-tennisevent voor ruim 70 kinderen uit de gehele regio!
 
Lees verder
Compact spelen bij TV Heerhugowaard
De jaarlijkse animo voor competitiedeelname oversteeg de baancapaciteit bij TV Heerhugowaard, waardoor zij jaren geleden met een interne competitie kwamen. De belangstelling was zo groot dat compact spelen succesvol werd ingevoerd!
 
Lees verder
 
Nieuwe datum workshop Tenniskids Blauw
De eerste workshop van Tenniskids Blauw op 24 februari zit inmiddels vol. De volgende workshop staat gepland op 31 maart. Wil jij lesgeven aan kinderen in de leeftijd 4-6 jaar? Schrijf je dan snel in en behaal 5 PO punten!

Voor deze en heel veel andere bijscholingen, bekijk je de kalender.
 
Naar de workshop
Workshop Tennis Fit voor tennisleraren
Meer dan 200.000 leden zijn tussen de 45 en 64 jaar. Geef jij les aan 45+ tennissers met speelsterkte 7/8/9? Schrijf je dan in voor de workshop Tennis Fit! Deze workshop richt zich op het lesgeven aan 45+ tennissers die naast spel- en tactiekverbetering als voornaamste motivatie hebben om fit te worden en te blijven. 
 
Naar de workshop
 
Centre Court magazine
Op 15 maart vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Centre Court zette om die reden coach en oud-toptennisser Raemon Sluiter en politicus Rudmer Heerema bij elkaar in de ring. Vol passie vertellen zij over de rol van sport in hun leven én in de politiek, over winnaarsmentaliteit en Hollandse zeikerds. Het magazine verschijnt rond 24 februari 2017.
 
Centre Court online
 
 
Partners
Dunlop Sport   Tennisdirect.nl   Bilderberg
 
Menzis   Sky Radio   de Telegraaf   Nederlandse Loterij