Nieuwe kleur binnen Tenniskids  Lees online  |  Afmelden
KNLTB
 
Nieuwsbrief
20 januari 2017
Nieuwsoverzicht
Naar het nieuws
 
Succesvol toernooi voor 8/9 spelers bij Merenwijk
Naast een druk bezocht open toernooi organiseert LTV Merenwijk in Leiden ook een toernooi speciaal voor 8 en 9 spelers. Voor beginnende tennissers ideaal om kennis te maken met wedstrijdtennis. Dat spelers behoefte hadden aan dergelijk initiatief bewijst het deelnemersaantal van ruim 160!
 
Lees verder
Honderd leden weten hoe te handelen bij reanimatie
Vrijwel elke sportvereniging heeft een AED tot z'n beschikking, maar lang niet iedereen weet hoe te handelen wanneer iemand een hartstilstand krijgt. Bij TV Roosendaal hebben ruim 100 leden een reanimatiecursus gevolgd, waardoor er vrijwel altijd iemand aanwezig is die kan handelen in een noodsituatie.
 
Lees verder
 
Inschrijving cursus VCL en VTL is open! 
Leid jij competitie en toernooien in goede banen op jouw vereniging? Volg dit voorjaar dan de basiscursus verenigingscompetitieleider (VCL) en/of verenigingstoernooileider (VTL). De cursussen in de verschillende regio's vinden plaats vanaf eind februari tot en met 20 mei. 
 
Naar het nieuws
Workshop Pubers ... lekker boeien(d)
Wil jij weten hoe je pubers betrokken en gemotiveerd houdt, zodat ze binding krijgen met de vereniging? Schrijf je dan snel in voor de workshop 'Pubers ... lekker boeien(d)' en behaal hiermee 3 PO punten. Voor deze en heel veel andere bijscholingen, bekijk je de bijscholingskalender.
 
Workshop Pubers
 
Centre Court magazine
De KNLTB jeugdopleiding is volledig in het nieuw gestoken met als doel meer tennistalent en meer topprestaties. KNLTB Prestatiemanager, Alex Reijnders, legt in Centre Court magazine uit waarom het essentieel was om de jeugdopleiding opnieuw vorm te geven en waarom dit ook voor de Nederlandse tennisverenigingen een belangrijke ontwikkeling is.
 
Lees online
 
 
Partners